Fantacine.com

Food Diet for Acid Refluks

Også kendt som gastroøsofageal reflukssygdom, eller GERD, syre refluks sygdom kan forekomme hos voksne og børn og er præget af brænding eller ubehag, når mavesyre og galde splash op i spiserøret. Selv om der er receptpligtige og over-the-counter medicin, der kan hjælpe med at lindre symptomerne på syre refluks, bør du starte med en ordentlig kost for at afværge denne ubehagelige tilstand.

kost Anbefalinger

Vælg fødevarer, der ikke er irriterende til maven og spiserøret, herunder fedtfattige fødevarer (fiber korn, æggehvider), magert proteiner (fisk, kylling bryst) og frisk frugt og grøntsager (bagt kartoffel, broccoli, æbler, kål, grønne bønner ). Disse alle hjælpe lukke den nederste esophageal sphincter at forhindre galde fra at bevæge sig op i spiserøret og forårsager smerte.
Forbedring af din kost er mere end blot at vælge de rigtige fødevarer: Det handler også om at ændre den måde, du forberede dem. Magert oksekød, kylling og fisk skal bages, grillet eller kogt i stedet for stegt, og du bør altid fjerne deres hud, da det er her meget af fedtet er.
Fødevarer, der bør fjernes eller alvorligt begrænset omfatter forarbejdede og fedtholdige kød, kager, småkager, tærter, smør og svinefedt, drikke med koffein, alkohol, mynte, chokolade, kaffe, sødmælk og kulsyreholdige og sukkerholdige drikkevarer.

Andre Kost Overvejelser

Det er mere vigtigt at spise mindre måltider, når du har sure opstød. Overspisning kan udløse halsbrand, da spise mere mad får din mave til at producere flere syrer for fordøjelsen.
Spis dit sidste måltid senest to timer før de går i seng for at give din krop tid nok til at fordøje maden. Sørg også for at sidde i en oprejst stilling i mindst 45 minutter efter et måltid og ophøje dit hoved 6 til 8 inches, når du sover for at forhindre mavesyre fra snigende op i spiserøret.

Hvornår skal ringe til lægen

Du bør kontakte din læge, hvis du har langvarig eller ekstrem halsbrand smerte, der ikke afhjælpes ved at spise sundt eller tager medicin. Dette kunne være tegn på en mere alvorlig tilstand, såsom en hiatal hernia (en tilstand, hvor en del af maven faktisk stikker ud i brystet gennem membranen).


        

Udgiv min kommentar