Fantacine.com

Depression Relief Tips

Alle føler sig deprimeret på et eller andet tidspunkt, men klinisk depression er anderledes. Det kan tage over og gøre det vanskeligt at nyde og værdsætte livet. Depression er en alvorlig sygdom, der bør altid tages alvorligt. I nogle tilfælde kan det betyde liv eller død. Det er derfor, depression relief tips er så afgørende.

Betro sig til nogen du har tillid

Det er vigtigt at fortælle, hvordan du føler med nogen, du har tillid til. Du skal bruge støtte til at hjælpe dig med at komme igennem denne svære tid.

Se din læge

Du kan spørge, om du bare oplever en normal tilfælde af blues eller klinisk depression. Depression forekommer normalt over en længere periode, og du kan have visse symptomer som søvnmønster ændringer, mærkbare ændringer i appetit og vægt, mangel på nydelse af ting, du brugte til at elske, problemer med at koncentrere, og følelser af værdiløshed og isolation. Hvis du ikke er sikker på, hvad du går igennem, bør du besøge en læge for at finde ud af, hvilken type behandling kan hjælpe.

Vedtage sunde vaner

Det kan være svært, men prøv at få mindst otte timers søvn og spise regelmæssige, sunde måltider. Forsøger at spise noget hver tre til fire timer for at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Tag en kort gåtur i solskin hver dag. For nogle er depression udløst af en manglende sollys i løbet af vinteren (dvs. Seasonal Affective Disorder). Sollys kan have en dybtgående effekt på dit humør.

Deltag i en støttegruppe

Det kan hjælpe til at være omkring andre, der ved, hvad du har at gøre med. Deltagelse i en gruppe vil også hjælpe dig med at håndtere følelser af isolation. Du vil få en mulighed for at dele dine egne smertefulde erfaringer, og tilbyde rådgivning til andre.

Må ting, du nyder

Selvom du ikke kan gøre dig selv have en god tid, det er godt at gøre nogle af de ting, du brugte til at nyde, måske vandreture, løb, maleri eller skriftligt. Find sammen med venner nu og da. Hvis du er inviteret ud, gå, selvom du måske lyst til at bo alene hjemme.


        

Udgiv min kommentar