Fantacine.com

Kan leverproblemer Årsag Leg Pain?

Kan leverproblemer Årsag Leg Pain?


Kan leverproblemer forårsager smerter i benene? Mens de to adskilte kropsdele ikke lyde alt for frygtelig meget ens, er svaret "Ja". Når leveren ikke fungerer korrekt, bliver kroppen påført med ødem. Ødem er en form for væskeretention, normalt findes i ekstremiteterne, og det kan være utroligt smertefuldt til tider. Mens der er en række årsager til ødem, skal patienten søge lægelig indgriben for leveren. Lever problemer er ikke noget at tage let på og kan resultere i langt værre forhold end smerter i benene.

Fungere

Skrumpelever er en tilstand, hvor leveren er langsomt forværres og funktionsfejl. Arvæv begynder at erstatte sund lever som det forværres. Denne ardannelse forringer leverens evne til at give nogle meget integrerede tjenester for den menneskelige krop, herunder kontrollerende infektioner, fjerne giftstoffer og bakterier fra blodet, forarbejdning medicin, behandling hormoner, behandler næringsstoffer afgørende for hele kroppen, der producerer galde til at absorbere fedt og kolesterol og forarbejdning vitaminer, der er fedtopløselige.

Identifikation

Hepatitis C og alkoholmisbrug er de to vigtigste årsager til skrumpelever, med fedme kører en tæt tredjedel. Kroppen kan ikke overleve uden en sund lever. Smerter i benene er blot en af ​​symptomerne på en syg lever. Som leveren ikke fungerer korrekt, overskydende væske hober sig op i benene. Trykket af buildup kombineret med den ekstra vægt benene er tvunget til at bære forårsager smerte.

Overvejelser

Patienter kan forsøge at mindske virkningerne af den smertefulde ødem i benene ved at prøve en eller flere af følgende muligheder. Bevægelse er afgørende for patienter, der lider ødem. Opholder stadig vil kun forårsage tilstand forværres. Massage kan være nyttigt, da det kan bidrage til at flytte den smertefulde væske. Omring benene for en halv time eller mere på et tidspunkt har været kendt for at reducere hævelse og dermed smerten. Og kompressionsstrømper eller ærmer, når det er monteret korrekt af en professionel, kan tvinge væske fra lemmerne. Husk dog, at disse behandlinger kun hjælper symptomerne på leverproblemer. Leveren problem selv kræver professionel medicinsk intervention.

Betydning

Acetaminophen (kendt som ikke-aspirin smertestillende og mærker som Tylenol) forgiftning af leveren kan også forårsage ødemer, der skaber smerter i benene. Dette lever problem kan i nogle tilfælde, behandles, hvis fanget tidligt. Patienter vil behandle ødem symptomer de samme som dem, der skyldes skrumpelever eller hepatitis C.

effekter

Virkningerne af en syg eller beskadiget leveren vil gå langt ud over smerter i benene, hvis venstre ubehandlet eller ikke behandles ordentligt. Da leveren er det største organ i den menneskelige krop og tjener flere funktioner end noget andet organ, skal det være sundt for resten af ​​kroppens systemer til at gøre deres job. Leveren producerer heparin, der forhindrer blodet i at størkne inden kredsløbssystemet, det og producerer prothrombin og fibrinogen at holde blod i resten af ​​kroppen størkne.

Fordele

Det kan synes mærkeligt, men smerter i benene som følge af en leverlidelse kan være en velsignelse i forklædning. Hvis ingen andre lever symptomer har præsenteret themselves-- og mange gange de ikke indtil sygdommen processen er godt i gang - benet smerter forårsaget af ødem kan faktisk tjene som en advarsel til patienter til at søge lægehjælp, før problemet er forværret.


        

Udgiv min kommentar