Fantacine.com

Problemer med Iført Daglige Kontaktlinser

Problemer med Iført Daglige Kontaktlinser


Kontaktlinser er en mulighed for folk, der har brug for hjælp med deres vision, men som ikke ønsker at bære briller. Disse linser passer lige på toppen af ​​øjet, hvilket gør "kontakt" med øjeæblet, så øjnene kan se normalt med bistand fra den foreskrevne linse. Mens de ofte betragtes som en bekvemmelighed og mere æstetisk end briller, kontaktlinser er ikke uden problemer. Den populære daglige kontaktlinse, som bæres hele dagen og taget ud på natten, er blandt de typer, der lejlighedsvis giver bæreren problemer.

Hyppigere Indkøb

Short-slid kontaktlinser håndteres dagligt, når fjernet fra og indsat i øjnene. Denne hyppig håndtering slidt linserne hurtigere og øger chancerne for skade på linserne. På grund af dette faktum, skal daglige kontakter købes hyppigere end lange slid linser og briller. Nogle typer af daglige kontaktlinser er til engangsbrug, hvilket betyder, at brugeren formodes at smide dem væk hver aften eller hver uge og bruge et par friske den følgende morgen. Denne konstante bortskaffelse betyder bæreren kører altid ud af linser og skal købe dem oftere.

Hazy Vision

Hazy vision er et potentielt problem for daglig kontaktlinsebrugere. Selve linsen begrænser mængden af ​​ilt, der er tilladt på hornhinden, hvilket kan føre til tågede vision for nogle mennesker, ifølge WebMD hjemmeside.

Desuden daglige wearers nogle gange glemmer eller ikke gider at tage linserne ud om natten, når de går i seng. Dette kan føre til øjenirritation og yderligere begrænsning af oxygen til hornhinden, som begge kan føre til problemer med at se.

Indskud på Linser

Anytime fingre håndtere en kontaktlinse er der en chance for, at indskud fra fingrene kan ende på linsen. Disse aflejringer kan simpelthen være fremmedlegemer såsom støv eller stykker af grus, eller de kunne være smittefarlige materialer såsom bakterier eller virus, der kan inficere øjnene.

Jo mere hyppig håndtering forårsaget af daglige slid kontaktlinser gøre bæreren mere modtagelige for forurenende stoffer og infektion end dem, der bærer længere slid linser.

Supplies

Når det er nødvendigt at ændre kontakter dagligt, der er mere behov for skylning og konditionering. Kontaktlinseprodukter skal købes mere ofte, da de anvendes hver dag i modsætning til de mindre hyppig anvendelse af salt- og andre løsninger med længere slid linser.


        

Udgiv min kommentar