Fantacine.com

Hvordan til at lindre Black Eyes

Hvordan til at lindre Black Eyes


Et sort øje er et blåt mærke, der opstår som følge af en ophobning af væske og blod i området. Selv om det kan være resultatet af en mindre ulykke, hvis din skade er mere alvorlig, bør du konsultere en læge for at være sikker på, at ingen yderligere hovedtraume har fundet sted. Med godkendelse, kan du så begynde at lindre den sorte øje selv ved hjælp af blot et par husholdningsartikler.

Instruktioner

1 Brug et koldt omslag på det område, intervaller på 10 minutter på, efterfulgt af 10 minutter slukket. Du kan gøre dette flere gange i løbet af dagen. En kold komprimere kan købes fra et lager i form af en ispose, eller du kan lave en ved at vikle et par isterninger i en ren klud. Dette vil hjælpe med at lindre hævelse og reducere indre blødninger i området.

2 Skift til ved hjælp af en varm komprimere efter 24 til 48 timer for at bruge koldt. Ved at anvende varme til området, vil du aflaste den sorte misfarvning eller blå mærker. Hvis det er nødvendigt, kan du lave en varm komprimere ved at skylle et rent håndklæde i varmt vand og anvende det til øjet.

3 Tag acetaminophen efter anvisningerne på emballagen med henblik på at lindre smerter forbundet med den sorte øje, såsom hovedpine eller svimmelhed. Aspirin eller ibuprofen, bør ikke anvendes i stedet, da de potentielt kan øge blødning.


        

Udgiv min kommentar