Fantacine.com

Virkningerne af Hanging Upside Down

Virkningerne af Hanging Upside Down


Hængende på hovedet i korte perioder kan faktisk give positive sundhedsmæssige fordele. Det er almindeligt i mange øvelsesvideoerne former og kan støtte i stretching, smertelindring og afslappende muskler. at gøre det i en længere periode, kan dog forårsage højt blodtryk, hemorraging, slagtilfælde eller hjerneskade, blandt mange andre alvorlige lidelser.

inversion Therapy

Især brugt til midlertidig lindring af rygsmerter, inversion terapi består af moderat motion, mens hængende på hovedet. Selv om det ikke er blevet bevist som en teknik med langsigtede fordele, har terapien vist sig nyttig til at lindre spændinger i ryggen og hjælper strække rygsøjlen Denne form for terapi er også menes at være gavnlig i medvirken blodcirkulationen, da hængende på hovedet tillader blodet at strømme mere jævnt til hjernen.

I Yoga

Drejning af kroppen opadrettede til midlertidigt at vende virkningerne af tyngdekraften er en almindelig øvelse teknik i yoga. Da tyngdekraften uophørligt skubber ned på kroppen, hvilket medfører gradvis krympning over tid, konsekvent brug af denne øvelse virker til at forlænge rygsøjlen og forbedre blodgennemstrømningen. Fra en mental afslapning synspunkt, hængende på hovedet menes at støtte i afslapning og øge energi.

Negative effekter

Selvom nyttige i visse situationer, hængende på hovedet kan være skadeligt, hvis det gøres forkert eller for længe. Dem med skulder eller nakkeskader kan faktisk komme til skade yderligere ved at forsøge på hovedet eller gøre hånd eller hoved-stande. Hængende på hovedet får blodet til at flyde hurtigere til hjernen og bremser cirkulationen til ben og fødder. Hvis det gøres i en længere tidsperiode, kan dette forårsage blodet til at samle i hjernen og tryk til at bygge bag øjnene. I ekstreme tilfælde kan hænge på hovedet for lang medføre blindhed, hjerne hemmorhage, kramper eller død.


        

Udgiv min kommentar