Fantacine.com

Herbal behandling for Skoliose

Herbal behandling for Skoliose


Skoliose er en tilstand af rygsøjlen forårsager en unaturlig krumning. En af de ældste og mest succesfulde urte behandlinger for skoliose, der blev indført i 1992, bruger olie hidrørende fra urter anvendes direkte på rygsøjlen.

Overvejelser

Naturlægemidler behandlinger i pilleform vil kun give smertelindring og muskelafslapning, men vil ikke rette skoliose medmindre kombineret med kiropraktik.

Naturlægemidler Olier

Individuelle olier af timian, oregano, cypres, birk, basilikum, pebermynte og merian bruges. Et kit kaldet "The Raindrop Technique," tilgængelig online, indeholder komplette instruktioner og olier til hjemmet ansøgning.

Forberedelse

Til behandling, bør den person ligge med forsiden nedad på et bord med hovedet lidt lavere end kroppen. Brug et lagen til at beskytte beskedenhed for den enkelte, som hun skifter positioner.

Fungere

Gentagen applikation en gang om måneden vil producere nogle justering af rygsøjlen. For at maksimere justering kombinere med regelmæssige kiropraktik besøg. Faktorer som organ type, sværhedsgrad af kurven, og vægt spiller ind, hvor mange gange den teknik skal gentages.

effekter

Aromaterapi kombineret med massage ansøgning producerer en bølge af energi. Olier levere en frekvens af energi, der bygger på hinanden.


        

Udgiv min kommentar