Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis du har en brækket bækken

Hvordan kan man se, hvis du har en brækket bækken


Et bækken fraktur, når en af ​​knoglerne i bækkenet er brudt, kan være forårsaget af et fald fra en højde eller en alvorlig indvirkning. Hos ældre eller personer med en knogle-svækkelse sygdom, såsom osteoporose, kan sværhedsgraden af ​​virkningen er nødvendig for at forårsage en fraktur være mindre. Den eneste måde for visse at vide, hvis du har en underlivsbetændelse fraktur er at være ordentligt diagnosticeret af en læge. Men der er mange tegn og symptomer til at kontrollere efter, hvis du har mistanke om du har mange brækket dit bækken, og vide, hvordan man genkender disse indikatorer vil hjælpe dig med at beslutte, om du har brug for at tage en tur på skadestuen for x-stråler og korrekt medicinsk omsorg.

Instruktioner

1 Tænk over, hvordan du har fået din nuværende skade. Vidste du falder fra en højde, eller lide en hård effekt ligesom du kan opleve i en bilulykke?

2 Tag hensyn til eventuelle medicinske problemer, du måtte have, at svække knogler, såsom osteoporose.

3 Recall enhver mindre fald der kan være sket for nylig, hvis du har sådan en medicinsk tilstand, som en mere mindre påvirkning kan forårsage underlivsbetændelse brud hos ældre eller lider af osteoporose.

4 Observer din urin for blod. Blod kan også afslutte fra endetarmen, hvis dit bækken er sprunget.

5 Kig på din underlivet og bækken området for blødning, eller steder, hvor en knogle er brudt gennem huden.

6 Tjek din underlivet for hævelse, blå mærker eller mørke, varme ømme områder, som tyder indre blødninger.

7 Notér nogen smerte, når siddende, stående, gående, eller skiftende position.

8 Overhold dine bevægelser til at opdage, hvis du favorisere det ene ben, eller holde dine knæ eller hofte i en bestemt position for at minimere smerte.

9 Mistanke et bækken skade, hvis nogen af disse symptomer er kombineret med følelse koldt, svimmel svag eller lys ledes, hvilket kan indikere, at du er i chok.

TIPS

  • En bækken fraktur er en meget alvorlig skade, som kan forårsage bevidstløshed eller død hvis de ikke behandles. Hvis du selv har mistanke om du har en underlivsbetændelse fraktur, bør du ringe efter en ambulance, da det er vigtigt at forblive helt stille for at undgå at forværre den indre læsion.
  • Hvis du forsøger at afgøre, om en anden person har en bækken fraktur eller ej, så husk at tegn på en bækken fraktur er ting, du vil være i stand til at se, mens symptomer er, hvad offer for skaden føles. Hvis offeret ikke er bevidst nok til at besvare spørgsmål, vil du kun være i stand til at kontrollere for tegn på bækken skade. I tilfælde af, at offeret ikke er bevidst nok til at besvare spørgsmål, bør en ambulance altid tilkaldes.
  • Denne artikel er kun til orientering og er ikke at blive betragtet som medicinsk rådgivning. Kun en kvalificeret professionel kan diagnosticere en underlivsbetændelse fraktur.

        

Udgiv min kommentar