Fantacine.com

Effektiviteten af ​​minoxidil og Finasteride

Læger ordinere minoxidil og finasterid til behandling alopeci eller hårtab. Alopecia er ofte arvelig og er ikke farligt. Men mange mennesker vælger at tage medicin for at standse eller vende hårtab.

Minoxidil

Minoxidil, ofte sælges som Rogaine, er en topisk anvendt behandling for alopecia, der virker for mænd og kvinder. Ifølge International Society of Hair Surgery, ved hjælp af to procent styrke minoxidil stop eller forbedrer hårtab hos 30 procent af mandlige patienter og lidt over 30 procent af kvindelige patienter. Fem procent styrke minoxidil er effektiv i mere end 30 procent af mandlige og kvindelige patienter. Patienterne skal fortsætte med at bruge minoxidil evigt at opretholde regrown hår.

Finasteride

Finasterid, ofte sælges som Propecia, henviser til en hårtab pille, der kan kun tages af mænd. Kvinder kan ikke tage finasterid fordi det kan forårsage fosterskader. Ifølge Hårtab Talk, 83 procent af mænd i en Food and Drug Adminisration-forsøg oplevede en standsning eller tilbageførsel af hårtab. Finasteride tager op til to år til at give resultater. Nogle mænd tager finasterid sammen med minoxidil.

Andre behandlingsmuligheder

Yderligere behandlinger for alopeci omfatter kirurgiske hår transplantationer eller podninger. Nogle mennesker vælger at have hairpieces oprettet for at give det udseende af en fuld leder af hår. Supplerende eller alternativ medicin er generelt ineffektive til behandling af hårtab, ifølge University of Maryland Medical Center.


        

Udgiv min kommentar