Fantacine.com

Hvad er årsagerne til en Okklusion i Upper Lunger?

Hvad er årsagerne til en Okklusion i Upper Lunger?


En tillukning af de øverste lunger er lukningen, blokerer eller samle af en passage, ifølge MedicineNet. Når de øvre lunger okkluderet, luft, eller i nogle tilfælde, blodkar, kan ikke passere gennem det er nødvendigt for lungefunktionen. Der findes forskellige typer af tilstopninger, der kan forekomme i lungerne og de konsekvenser, som resulterer interval i sværhedsgrad fra mild ubehag til døden.

Betændelse

Betændelse kan lukke de øverste lungerne hos personer med astma. Astmatiske episoder (eller angreb) indsnævre luftvejene på grund af betændelse. Under angrebet, patienten wheezes, hoste og oplever trykken for brystet. Der er behandlingsmuligheder for astma, men der er ingen kur, og astmaanfald kan være dødelig. En af de almindelige faktorer i forbindelse med astma dødsfald er manglende erkendelse sværhedsgraden af ​​astmaanfald. Det kan resultere i en uhensigtsmæssig, selv dødelig, forsinkelse i modtagelsen af ​​behandling, ifølge rapporter fra American Journal of Respiratory og Critical Care Medicine.

Slim eller væske

Bronkitis er en tilstand, der forårsager slimhinderne i luftvejene til at blive betændt, hvilket forårsager en tillukning af lungerne. Bronkitis kan være akut (kortvarig) eller kronisk. Akut bronkitis er normalt forårsaget af en virusinfektion som en forkølelse eller influenza, og kan vare i omkring tre uger, ifølge MedicineNet. Kronisk bronkitis er normalt forårsaget af rygning, og er normalt ikke dødelig.

Tumorer

I nogle tilfælde kan en tumor okkludere den øvre lunge. The Journal of Clinical Pathology rapporterede en sag, hvor en 52-årig kvinde udviklede en svulst i hendes øverste venstre lunge. Hun havde en tilstand kendt som PVOD (pulmonal veneokklusiv sygdom), som er en sjælden sygdom, der kan forekomme hos patienter med lungekræft og er ofte dødelig. Tumorer i øvre lunge okkluderer luftvejene og pulmonale vener.

Blodpropper

En lungeemboli opstår, når stykker af en blodprop fra en anden del af kroppen brække af og rejser til lungerne. Ofte gange, blodprop eller trombe, begynder i underbenene. Det kan være til stede i andre steder i hele kroppen, men benene er den mest almindelige sted for blodpropper. Stykkerne af blodprop, der brækker, emboli, rejse gennem kroppen og indsamle i de pulmonale arterier i lungerne. Den resulterende emboli okkluderer passagen, forhindrer den frie strøm af blodkar. Denne okklusion kan være dødelig.


        

Udgiv min kommentar