Fantacine.com

Udstrækning og Reduktion højt blodtryk

Højt blodtryk er et fælles problem, der kan give hovedpine og træthed, og føre til komplikationer såsom hjerteanfald, slagtilfælde og aneurisme. Mennesker med stillesiddende eller stressende livsstil er mest udsatte for højt blodtryk, så at reducere stress og øge motion kan anbefales at hjælpe med at reducere højt blodtryk. Strækker øvelser, såsom yoga, kan være mere gavnligt for at reducere højt blodtryk end aerobe øvelser.

Forskning

I 1975, en undersøgelse offentliggjort i det medicinske tidsskrift The Lancet målte effekten af ​​yoga på højt blodtryk, og fandt et signifikant fald i blodtrykket efter seks ugers yoga praksis. En opfølgende undersøgelse blev gennemført et år senere og fandt, at reduktionen i blodtrykket havde varet. For nylig, en 2005 undersøgelse offentliggjort i Holistisk Nursing Practice testet effekten af ​​yoga på højt blodtryk og også fundet en signifikant reduktion i blodtrykket.

Fungere

Selvom forskning bekræfter, at praktisere yoga kan bidrage til at reducere højt blodtryk, kan virkningen af ​​yoga på højt blodtryk har mere at gøre med afslapning og meditationsteknikker indgår i mange yoga klasser end med yoga strækker sig. Men muskelspændinger kan øge blodtrykket ved at stramme blodkarrene, og da strække hjælper frigivelse muskelspændinger det kan medvirke til at reducere højt blodtryk. Andre systemer motion som inkorporerer strække, såsom Pilates, tai chi og strække-og-styrkeklasser kan også være i stand til at reducere højt blodtryk ved at lindre muskelspændinger og øge den fysiske aktivitet.

Gavnlige Strækker

I sin bog Lys på Yoga, roste instruktør BKS Iyengar anbefaler specifikke yoga strækninger for at reducere højt blodtryk. Disse omfatter Plough (Halasana), Head-to-Knee Forward Bend (Janu Klovnen), Heros Pose (virasana), Lotus Pose (padmasana) og Adept s Pose (siddhasana). Iyengar anbefaler også Siddende Forward Bend (paschimottanasana) og mange variationer af denne strækning for at reducere højt blodtryk. Simple strækker sig fra enhver øvelse system, der hjælper du slipper muskelspændinger, især i nakke og skuldre, kan have en positiv indvirkning på blodtrykket.

Strækker skal undgås

Hvis du har forhøjet blodtryk, er det generelt en god idé at undgå strækninger, hvor dit hoved er under dit hjerte, da inversioner kan øge blodtrykket og, i alvorlige tilfælde føre til blødninger i hjernen. Specifik yoga strækker at undgå, hvis du har forhøjet blodtryk omfatter Nedadgående Facing Hund (Adho Mukha Svanasana), Bridge (indstilling e bandhasana), Standing Forward Bend (uttanasana), Wide Leg stående Forward Bend (prasarita padottanasana salamba) og Skulder Stand (sarvangasana) .

Overvejelser

Hvis du planlægger at bruge strække at nedsætte for højt blodtryk, skal du sørge for at drøfte din motionsplan med din læge og arbejder med en certificeret fitness professionel, der er opmærksom på dit blodtryk og alle andre fysiske problemer. Vær opmærksom på at nogle yoga stilarter er mere fysisk krævende og aerob end andre; yoga stilarter, der er gode til at mindske højt blodtryk omfatter Integral, Iyengar og Restorative.


        

Udgiv min kommentar