Fantacine.com

Hvordan virker Infrarød terapi arbejde?

Hvordan virker Infrarød terapi arbejde?

Hvad er Infrarød?

Infrarød? Lyder som noget i en futuristisk film, men i virkeligheden er det ikke så kompliceret. I lægmandssprog, infrarød er en energi eller lys, der ikke kan ses med det blotte menneskelige øje; Men vores kroppe opdage det som varme. Alle energiformer har en frekvens, der kan eller ikke kan tillade det at blive set, afhængigt af frekvensen.

Hvordan virker Infrarød terapi arbejde?

De infrarøde lys stiger cellulære stofskifte ved tilskyndelse mitokondrier aktivitet, som ansporer enzymaktivitet, rødmen ud toksiner og faldende eventuelle smerter og betændelse. Infrarødt lys accelererer produktionen af ​​cellevæv og hurtigt fremfører regenerering af hud og blod væv i et område udsat for lys. Infrarød terapi bidrager også til at styrke kroppens modstandskraft over for sygdomme, forstærke kapaciteten af ​​ilt i blodet, og mindske hyppigheden af ​​forkølelser og luftvejsinfektioner.

Er Infrarød terapi Effektiv?

Kliniske undersøgelser har vist, at infrarød terapi har sårheling kapaciteter, smertelindring fra nogle ar og fibromyalgi samt hovedpine, forstrækninger og inflammation. Mange sundhedspersonale gennemfører infrarød terapi som en fælles praksis for behandling af smerte.


        

Udgiv min kommentar