Fantacine.com

Tegn og symptomer på degenerative disc disease i SI Fuger

Tegn og symptomer på degenerative disc disease i SI Fuger


Degenerative disc sygdom er en aldersrelateret spinal tilstand, som kan forringe en persons mobilitet betydeligt. SI leddene arbejde sammen med rygsøjlen for at tillade koordinerede bevægelser mellem den øverste og nederste del af kroppen. Individuelle kropstyper og livsstil afgøre, hvilken slags slitage har påvirket dette område af kroppen.

Degenerative disc disease

Degenerative disc sygdom er en tilstand, hvor skiverne, der sidder mellem knoglerne i rygsøjlen er beskadiget som følge af alder eller tilskadekomst. SI led- også kendt som sacroiliac led- er arealet af ryggen, hvor hvirvlerne kolonne forbinder med hofterne. Der er to SI leddene placeret på hver side af bækkenet. Modsætning til de fleste andre led i kroppen, disse led ikke bøje eller bøje, men snarere bevæge sig i samklang med ryggen og bækken. Når disse samlinger begynder at forringes, kan lændesmerter resultere.

Lændesmerter

Degenerative disc disease er ikke en egentlig sygdom, men en tilstand, hvor smerten er forbundet med visse bevægelser. Det smerter forbundet med denne betingelse kan variere i sværhedsgrad, og skriver. Nogle personer kan opleve lidt at ingen symptomer, mens andre kan lide af intermitterende smerter, eller bevægelse-relaterede smerter. Det primære formål for SI fælles er at overføre belastningen, eller fremdrift af overkroppen til den nedre krop. Da denne betingelse almindeligvis er forbundet med aldringsprocessen, er en hyppig årsag til lændesmerter.

Bevægelse

Tegn på degenerative disc disease i SI leddene kan vises som smerter i enten hofter eller ryg regionen siden disse led danne en forbindelse mellem rygsøjlen og bækkenet. Bevægelse er forbundet med balder, ben eller ryg kan resultere i smerte, når bøjning, nå eller vridning. Personer, der forbliver i en stationær position i længere tid, eller dem, der er meget aktive, kan udvikle symptomer på SI ledsmerter.

Betændelse

Som med andre led i kroppen, problemer med SI leddene begynder som betændelse i de strukturer, der udgør knoglerne. Betændelse kan forårsage området til at føles stram, eller tingly. Muskelspasmer eller en kronisk smertende er også mulige. Typisk bevægelserne (eller mangel på bevægelse), der bragte om tilstanden er de meget samme aktiviteter, der udløser smerter i området. Personer, der har lidt en skade på rygsøjlen kan udvikle problemer i SI fælles som kroppen forsøger at kompensere for skadede område.

Leg Pain

Som SI leddene overføre vægt fra overkrop til underkrop, kan degenerative tilstande bede smerter i de områder af lysken, eller lår. For nogle mennesker, kan en forkert gangart eller arbejdsstillinger være at bidrage til smerter i disse områder. Personer, der har tendens til at læne sig frem, som de går, kan være at placere for stor belastning af bækken og lår. Denne type af gentagne bevægelser kan misalign SI leddet og placere en unødig belastning på de omkringliggende strukturer.


        

Udgiv min kommentar