Fantacine.com

Hvad kan du tage til Stop kvalme?

Hvad kan du tage til Stop kvalme?


Mange betingelser forårsage kvalme. Motion sygdom er én, og graviditet er en anden. Du kan blive kvalmende fra over-spisning, madforgiftning eller for meget alkohol. Visse medikamenter, herunder dem, der anvendes i kemoterapi, forårsage kvalme. Svær migræne hovedpine kan gøre dig kvalmende, som dåse nyrelidelser, galdeblære sygdom, hjerteanfald og andre alvorlige sygdomme og tilstande.

Motion Sickness Kvalme

Dramamine er den mest kendte anti-kvalme medicin for køresyge, som du kan købe i håndkøb. Kwells, Rejser Rolig og Sea-Bands er også for køresyge. Kwells og Travel Calm er medicin, der skal tages, før de forlader, for at få det maksimale udbytte. Sea-Bands bidrage til at lindre kvalme gennem akupressur.

Graviditet Kvalme

Hvis du er meget kvalmende, kan din fødselslæge ordinere en anti-kvalme pille og kontrollere, at du ikke er dehydreret fra opkastning. Fluid er afgørende, og du bør indtage 10 til 12 glas vand om dagen. Du kan prøve Sea-Bands, som er en over-the-counter støtte, der bruger akupressur til at lindre kvalme i graviditeten. Spise kiks eller ristet brød hjælper ofte sprede kvalme af graviditeten. Så gør liggende og tage lidt hvile. Tag ikke nogen medicin, uanset hvor godartet det vises, før høring med din læge.

Madforgiftning Kvalme

Du kan hurtigt blive dehydreret fra madforgiftning. Din bedste chance er at sutte på is chips, indtil du kan tåle klare væsker og drikkevarer, ligesom Gatorade, der genopbygge elektrolytter. Din læge kan ordinere en anti-kvalme medicin. Han kan også vælge at teste dig for salmonella eller en madforgiftning, der kræver en modgift.

Migræne Hovedpine Kvalme

Medicin mod kvalme specifikke for migræne hovedpine skal ordineres af en læge. Den mest kendte af disse receptpligtig medicin er Phenergan, Thorazine, Compazine, Tigan og Reglan. Når du bruger en af ​​disse medikamenter, forvirring, sløvhed og svimmelhed kan medføre. Udvis forsigtighed, når de opererer maskiner eller køre bil, mens på nogen af ​​disse anti-kvalme medicin.

Flu Kvalme

Home retsmidler som sutte på is chips, Gatorade, fladskærms 7-Up eller ginger ale, og gnave på kiks, er ofte det eneste, du skal hjælpe med at lette influenza kvalme. Den eneste over-the-counter medicin for kvalme fra influenza er Dramamine. Hvis kvalme fortsætter, og er ledsaget af vedvarende opkastninger, skal du kontakte din sundhedspleje udbyder. Han kan ordinere en medicin til at hjælpe med at stoppe din kvalme.

Andre Kvalme

Hvis din kvalme er ledsaget med maven eller maven smerter, brystsmerter eller rygsmerter, straks kontakte din læge, da disse er tegn på langt mere alvorlige tilstande. Hvis du føler dig kvalmende fra overspisning, Alka-Seltzer eller Pepto-Bismol ofte yde nødhjælp. Alka-Seltzer og Gatorade hjælp til at mindske symptomerne på en tømmermænd. Kvalme som følge af kemoterapi skal behandles af din læge, fordi enhver medicin ordineret mod kvalme er taget i forbindelse med kræft medicin; det er for farligt at selv behandle denne type kvalme.


        

Udgiv min kommentar