Fantacine.com

Sådan bruges Anbesol

Anbesol er et navn brand for stof kaldet benzocain. Benzocain bruges til at fjerne smerter fra ondt i halsen, tandpine, forkølelsessår, protese slid, børnesygdomme, seler, og fordærve sår. Den medicin er tilgængelige over-the-counter på købmandsforretninger og apoteker. Det leveres i en række forskellige former, gel og væske, og styrker, herunder Anbesol Maksimum, Regular, Jr. og Baby. For mere intens smerte, nogle tandlæger ordinere stærkere former for Anbesol.

Instruktioner

1 Klem en lille mængde Anbesol gel på din finger eller en vatpind.

2 Gnid det berørte område med fingeren. For eksempel, hvis du bruger Anbesol for en canker ømme, gnid den medicin direkte på de ømme.

3 Lad medicin til at opløse. Du må ikke spise eller drikke, indtil medicinen er opløst i munden. Lad din mund åben i ca. 30 til 60 sekunder for at fjerne muligheden for at fjerne Anbesol fra området.

4 Opløs i vand. Hvis De bruger medicinen flere områder af munden eller for en halsbetændelse, opløse den anbefalede dosis i et par ounces vand og hvislen det i munden. Gurgle den opløste dosis ved brug af en halsbetændelse.

5 Afbryd brug efter 2 dage, medmindre andet er bestemt af en læge. Hvis smerten fortsætter, skal du kontakte din læge eller tandlæge ..


        

Udgiv min kommentar