Fantacine.com

Hvordan skal tjekkes din hjerterytme

Når du vil tjekke din hjerterytme, hvad du virkelig gør, er at måle hastigheden af ​​din puls. Pulsen måles ved at tælle beats per minut (BPM) af dit hjerte. Du kan tjekke din puls at afgøre, om du udøver på en optimal tempo, eller af helbredsmæssige årsager.

Instruktioner

Hvordan skal tjekkes din hjerterytme

1 Start stopuret og sæt den et sted, at du kan se det nemt. Peg din venstre hånd mod gulvet, håndfladen opad. Mens du også kan mærke pulsen i din arm og hals, kontrol dit håndled er den nemmeste og mest sikker-brand måde at præcist at måle dit BPM.

2 Brug de første to fingre af din højre hånd til at trykke fast, men ikke for hårdt på din venstre håndled, lige under tommelfingeren. Dine fingre skal være der, hvor knoglen møder senen på dit håndled. Det kan tage lidt bevæger sig rundt, men du vil være i stand til at føle din puls.

3 Vent et øjeblik, når du har fundet din puls, for at være sikker på, at det er at slå regelmæssigt og med den samme mængde af styrke. Når du er klar, se på stopuret og tælle, hvor mange pulser du føler dig i tyve sekunder. Gange antallet med tre for at bestemme din BPM.

TIPS

  • Hvis din puls føles svag og uregelmæssig, kan du ønsker at tjekke med din læge.

        

Udgiv min kommentar