Fantacine.com

clindamycin Kørselsvejledning

clindamycin Kørselsvejledning


Clindamycin, en lincomycin oralt antibiotikum, der virker mod bakterier i kroppen, findes i form af væske eller tabletter. Denne medicin virker til at behandle og forebygge infektion-forårsager bakterier i lungerne, hud, blod, kvindelige kønsorganer og andre indre organer. Clindamycin ikke behandle milde infektioner, såsom forkølelse eller influenza, men snarere alvorlige bakterielle infektioner, såsom hudinfektioner, kvindelige bækken infektioner, knogle infektioner, parasitære infektioner eller respiratoriske-tarmkanalen infektioner.

Instruktioner

1 Læs den dokumentation, der følger med clindamycin omhyggeligt, og tager de brug retninger som foreskrevet af din læge.

2 Skriv ned de nøjagtige tidspunkter, at du skal tage clindamycin dagligt. Tage medicinen på samme tidspunkt hver dag. Clindamycin er typisk taget 3 til 4 gange om dagen, men følge lægens anbefaling. Du skal tage medicinen som anvist af din læge eller på apoteket, og det beløb, du tager, afhænger af infektionen, du har.

3 Indtag et måltid eller en lille snack, før du tager clindamycin, hvis det ønskes. Denne medicin kan tages med eller uden mad. Men ifølge Healthline, hvis du oplever en mavepine bagefter, du måske nødt til at tage det med mad.

4 Ryst flasken med clindamycin før hver brug, hvis den medicin, du var ordineret kommer i en flydende formel. Dette vil hjælpe blande lægemiddel grundigt. Hæld den ordinerede mængde på en spiseskefuld eller ind i en medicin kop, og tage oralt. Du kan drikke vand lige bagefter.

5 Forbered et glas vand hvis tager clindamycin i tabletform. Tag det foreskrevne antal af disse tabletter, drikke dem ned med vand. Dette vil bidrage til at gøre synke medicinen lettere og vil hjælpe med at forhindre irritation af din hals.

6 Tag clindamycin, indtil du er færdig med medicinen helt. Din læge kan ordinere mere end en pakke af clindamycin til at behandle din bakteriel infektion. Du må ikke stoppe med at tage medicinen, selvom du begynder at føle bedre. Hvis du ikke afslutter den foreskrevne mængde clindamycin eller springe doser, din bakteriel infektion kan ikke være helt behandles.

TIPS

  • Hvis du springer en dosis, tage det med det samme, med mindre det er tæt på den næste dag. Tag ikke 2 doser på samme tid.
  • Tal med din læge om clindamycin for at sikre det vil ikke blande sig med andre lægemidler, du tager. Også tale med din læge, hvis du udvikler bekymrende symptomer efter at tage clindamycin. Din læge kan ikke ordinere clindamycin, hvis du har eller har haft allergi, astma, eksem eller nyresygdom.
  • Bivirkninger kan omfatte kvalme, opkastning, fælles maling, halsbrand, udslæt, blærer, synkebesvær eller udflåd.

        

Udgiv min kommentar