Fantacine.com

Hvad er et hjem afhjælpe for afhængighed af cigaretter?

Rygning er en meget vanedannende sundhedsfare, hvilket fører til mange sundhedsmæssige problemer, herunder kræft og emfysem. Når du beslutter, at du endelig klar til at stoppe med at ryge, du står over for en skræmmende opgave. Der er piller, plastre og tyggegummi på markedet - nogle har vist sig at være meget effektiv, selv om de er dyre og kræver overvågning læge. Men der er måder at stoppe med at ryge uden at skulle have en recept fra din læge eller bruge en masse penge.

Honning

Honning har været anvendt i flere måder at hjælpe med at stoppe cigaret cravings. Du kan drikke det i te, tilføje det til toast eller få det i et tillæg fås hos din helsekostforretning. Et andet middel til at skære ned på cravings er at blande 2 tsk honning med en frisk revet radise og drikke saft, den producerer.

Licorice

Lakrids er en anden afhjælpe bruges til at hjælpe dig stoppe med at ryge. Tygge pinde af sort lakrids ikke kun kan stoppe dine drifter for cigaretter ved at give dig noget at holde og holde dine hænder travlt, men der også er et enzym i lakrids, at når de slippes kan skære ned alvorligt på din trang. Lakrids kan skæres ned til cigaret længde og anbringes i en cigaret boks, så når trangen strejker, kan du tegne en lakrids stick og tygge på det. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​lakrids, kan du købe lakrids kosttilskud fra din lokale sundheds-butik.

Eucalyptus

Eucalyptus kan findes i ethvert lokale købmand krydderi midtergangen eller som supplement på din lokale helsekostforretning. Kogende eukalyptusblade i vand og drikke vandet fire gange om dagen har vist sig at hjælpe med at stoppe trang til cigaretter. Tager eucalyptus kosttilskud sammen med indtagelsen honning har vist sig at ikke kun stoppe cravings, men også reducere trangen til at spise foranlediget af nikotin tilbagetrækning. Eucalyptus kan også købes i form af olie. Meget tyder på, at placere dråber af olie på indersiden af ​​hvert håndled og bag hvert øre kan begrænse mængden af ​​cravings du oplever også.

Tips

Ved hjælp af en kombination af disse teknikker sammen med at få masser af søvn og motion kan skære dine cravings ned en hel del, og giver dig mulighed for at afslutte din afhængighed af cigaretter og starte et sundere liv. Før rygestop og begynder enhver form for ny aktivitet, skal du kontakte din læge eller sygeplejerske.


        

Udgiv min kommentar