Fantacine.com

Safe & Sund Vægttab Pills

Med fedme i stigning, er nye vægttab piller produceret og distribueret i stadigt stigende mængder. Hvis du søger på internettet til vægttab piller, en tilsyneladende endeløs række muligheder dukker op. Men mange af disse piller er ikke blevet testet eller godkendt, indeholder ingredienser, der er usikre eller usundt og ikke vise sig at faktisk forårsage vægttab. Researching et vægttab pille testresultater, sikkerhed og troværdighed er det første skridt i at finde en, der vil fungere bedst for dig.

alli

Receptpligtig kosten piller er betragtes som den sikreste af FDA, fordi hvis godkendt det betyder, at ingredienserne er sikre og bivirkningerne er milde. Et eksempel er Alli, som er FDA-godkendt. Alli nedsætter mængden af ​​fedt, der tarmene absorberer derfor mindske antallet af kalorier, der absorberes. Hvis du reducerer fedt i din kost og arbejde ud, er Alli siges at være sikkert (se reference 1).

Nedadrettede: Diarré og gas kan ske, hvis du ikke sænke fedt i din kost, mens du tager denne pille.

Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii er en kaktus plante supplement, der dannes fra kaktus af Kalahari-ørkenen i Sydafrika. Hoodia Gordonii nedsætter appetitten, hjælper dig med at reducere dit kalorieindtag med omkring 30 procent til 40 procent. Det meste hjælper bremse snacking vaner mellem måltiderne (se Resource 1).

Nedadrettede: Hvis du stopper med at tage det, vil du højst sandsynligt vinde tilbage den vægt du tabt. Det meste hjælper med snacking og mindre med fuld-retters menuer. Det kan kun bestilles online.

Proactol

Proactol er et fedt-bindende pille, der også er afledt af de dehydratiserede blade af en type kaktus kaldet Opuntia fuscus-indica. Proactol reducerer mængden af ​​fedt absorberes af kroppen, reducerer sult og i nogle tilfælde reducerer kolesterolindholdet i blodet. Det binder op til 28 procent af fedt indtag (se reference 2).

Nedadrettede: Det kan kun bestilles online, og det er dyrere end de fleste andre piller.

Zotrim

Zotrim er en naturlig pille, der er populært anvendes i Det Forenede Kongerige. Det reducerer kalorieindtag og sult og samtidig øge energi niveauer og dit stofskifte, så du kan brænde mere fedt naturligt. Zotrim er skabt ud fra alle naturlige produkter kaldet Yerbe Mate, Guarana og Damiana (se Referencer 2).

Nedadrettede: Den indeholder nogle koffein, og to til tre piller skal tages før hvert måltid, som ender i alt seks til ni piller om dagen.

Ikke-pille Items

Bortset fra piller, en altid sikker og sund metode til vægttab er at bruge naturlige elementer findes i butikken, som kan udløse vægttab ved at bremse appetit og øge stofskiftet. Eksempler omfatter æble cider eddike, grøn te, kokosolie, protein shakes og otte glas vand om dagen (se reference 3).

Nedadrettede: Selv om disse elementer ikke udgør nogen side påvirker, ingen forskning viser, at tage disse vil resultere i konkret vægttab.


        

Udgiv min kommentar