Fantacine.com

Home Retsmidler for menstruationsbeskyttelse Oppustethed Relief

Lige før deres periode starter, lider mange kvinder et væld af forstyrrende symptomer. Menstruation oppustethed er blot en af ​​disse symptomer, men for mange er det mest irriterende. Det kan være ubehageligt, gør det svært for dit tøj til at passe og nogle endda finde det pinligt. Heldigvis er der en række hjem retsmidler, der har vist sig ganske effektiv til menstruation oppustethed relief.

Instruktioner

Home Retsmidler for menstruationsbeskyttelse Oppustethed Relief

1 Skær dit saltindtag. Sørg for at du tjekker fødevarer etiketter for mængden af ​​natrium og salt i hver servering. Plus, tage det roligt, når du tilføjer salt til din mad.

2 Skyl overskydende vand med en naturlig diuretikum. B6-vitamin er et naturligt diuretikum og det er mildt. Det hjælper lindre menstruation oppustethed sikkert. Standarddosis af B6 ville være 25 til 50 mg dagligt.

3 Tag en calcium og magnesium kombination supplement. Denne kombination har vist lovende at reducere oppustethed. Du kan tage 1200 mg calcium og 400 mg magnesium dagligt.

4 Flyt mere, og det vil helt sikkert hjælpe med menstruation oppustethed relief. Selvom det kan være svært at motivere dig selv til at bevæge sig, når du ikke føler op til par, er det vigtigt. Motion er meget effektiv, når det gælder om at reducere symptomerne på PMS.


        

Udgiv min kommentar