Fantacine.com

Hvornår bør du se en læge om søvn problemer?

Du har gjort det adfærdsændring. Du har holdt en søvn dagbog sporing, når du sover, og når du er vågen (det meste af tiden). Du har holdt dit soveværelse et fristed og gået i seng på samme tid hver aften. Du har drukket varm mælk, taget melatonin og sluges stinkende baldrian kapsler. Du har spist kalkunbryst for tryptophan og skåret ud koffein efter 10:00 Diphenhydramine bare gør dig tørstig, og du har seriøst overvejet akupunktur som en mode tilbehør. Du har kortlagt mad, humør og "tude. Du kan stadig ikke sove.

Første linje i forsvaret

Lad din læge, hvis du har gjort alle de opførsel modifikation trin, der kan hjælpe lejlighedsvis søvnløshed. Tag din søvn dagbog og en liste over de kosttilskud og sovemedicin, doseringer og hvilke dage du brugte dem. Lad ham vide, hvis du har søvnighed i dagtimerne, eller hvis det er racing tanker eller angst, der synes at være at holde dig vågen. Han kan være i stand til at ordinere nogle sovende medicin for dig. Disse er ikke beregnet til at være langsigtede løsninger, men så fortsætte med at spore din søvn / vågenhed cyklus, hvis din søvnløshed fortsætter. Din læge vil være i stand til at udføre test, der kan identificere, hvis du har en helbredstilstand, der resulterer i en søvnforstyrrelse.

Søvn ved rattet

Ifølge Stanford University søvnforstyrrelser Clinic, 40 procent af voksne er sove-berøvet til det punkt, at søvnighed i dagtimerne forstyrrer deres arbejde og liv. Hvis du har søvnighed i dagtimerne eller falde i søvn i møder eller endda på rattet i din bil, skal du kontakte din læge. Overdreven søvnighed eller spontant falde i søvn kan være et symptom på narkolepsi, som er en kronisk lidelse, hvor din hjerne ikke kan regulere din søvn / vågenhed cykler. Selv om det er overskueligt med medicin, mange syge gå udiagnosticeret i årevis, fordi de ikke kan se søvnighed som et symptom.

Vågn op igen

Hvis du snorke højlydt eller er ved at vågne op flere gange om natten uden mærkbar grund, komme i kontakt med din læge. Ifølge University of Maryland Medical Center, søvnapnø er nr 1 grund for patienterne at blive henvist til at sove klinikker. Som amerikanerne falder mere ud af form og sjældnere i søvn, kan denne farlige tilstand sætte dig i større risiko for højt blodtryk, hjertesygdomme og slagtilfælde. Når du har søvnapnø, du faktisk stoppe vejrtrækningen et antal gange i løbet af natten. Som du kæmper for at trække vejret, din hjerne indser det ikke modtager nogen ilt og krukker dig vågen. Den gode nyhed er, at dette er en meget behandles tilstand. Din læge vil foretage en sove undersøgelse, hvor du overvåges i et laboratorium for at fastslå, om du har søvnapnø. Hvis det er tilfældet, kan en kontinuerlig positiv luftvejs tryk (CPAP) maskine får du trække vejret igen. Det har en iltmaske, at du sover med det blidt holder luftvejene åbne, så du ikke holde op vejrtrækning. Være proaktiv om din tilstand, og sørg for, at du fortæller lægen om, hvor mange gange du er vågen om natten. Episoder med apnø kan ske hvor som helst fra 10 til 300 gange om natten. Tag din søvn dagbog i og vise det til ham, som kan hjælpe med diagnosen.


        

Udgiv min kommentar