Fantacine.com

Sådan bruges en Fisher & Paykel CPAP maskine

Sådan bruges en Fisher & Paykel CPAP maskine


Den gennemsnitlige patient af søvnapnø modtager cirka fem til seks timers gavnlig hvile for hver 8 til 10 timers søvn. Søvnapnø medfører stop i vejrtrækningen, nogle gange i et minut eller længere. Mennesker med obstruktiv søvnapnø generelt behandler deres tilstand i en række måder, herunder anvendelsen af ​​et kontinuerligt positivt luftvejstryk (CPAP) maskine. CPAP maskiner er designet til forsigtigt at tvinge luft ind i næseborene for at undgå uregelmæssigheder og pauser i vejrtrækningen under søvn, så du kan indtaste alle søvn cyklusser og vågner udhvilet. Fisher & Paykel CPAP maskiner levere et konstant niveau af luft med tilstrækkelig fugtighed til din komfort.

Instruktioner

1 Fyld vandbeholderen til "fyld" linje. Det er bedst at bruge destilleret vand for at sikre den reneste befugtning og mindste slid på maskinen. Skub vandbeholderen ind i enheden ved at tilpasse rillerne og sætte det ind i åbningen.

2 Fastgør slangen fra vandbeholderen til ansigtet stykke. Sørg for, at stykkerne er sikkert fastgjort og ledninger står i den mest behagelige retning til at sove.

3 Tænd for maskinen "lav" og lad den køre i et par sekunder, før du placerer det på dit ansigt. Hvis dit ansigtsudtryk brik dækker din næse og mund, så sørg for pasformen er sikker, så luften ikke siver ud i siden. Hvis ansigtet brik er kun en nasal stykke, overveje iført en hage rem, som din mund kan refleksivt åbne under søvn.

TIPS

  • Hvis din næse føles tør om morgenen, der er nyttige, over-the-counter næsespray fås hos din lokale apotek.

        

Udgiv min kommentar