Fantacine.com

Hvor godt kender Finer Bliv på dine tænder?

Hvor godt kender Finer Bliv på dine tænder?


Finer er meget tynde plader af porcelæn, som er permanent bundet over forsiden af ​​tænderne. De kan rette misfarvede og skæve tænder, og er lavet af en tandtekniker især for patienten. Når vedligeholdes korrekt, kan de vare op til 20 år.

Materialer

Finér er fremstillet af ultra-tynde plader af porcelæn, som normalt er sprødt, men kan være ganske holdbare, når bundet på en fast overflade.

Holdbarhed

Afhængigt af placeringen og tilpasningen af ​​tænderne, kan dentallaminater vare op til 20 år.

Reparation eller udskiftning af

Dental Finérer kan chip, crack, og komme ud, enten helt eller i stykker. Hvis dine finér komme ud, holde stykker og kalde en tandlæge med det samme. Nogle gange kan intakte finér, der har simpelthen kommet ud og er ikke brudt påsættes igen af ​​tandlægen. Hvis finer er brudt, skal den udskiftes.

Ulemper

Den største ulempe at få dental finér er koste. Finer kan koste op til $ 1.500 per tand. En anden ulempe er, at et tyndt lag af emalje skal fjernes for at gøre plads til det nye finer, permanent skæmmende tanden.

Alternativer

Nogle tandlæger kan bruge en tand-farvet bindingsmateriale, der ligner fyldmateriale, for at forbedre udseendet af tænder, der misdannet eller misfarvet. Bonding generelt ikke vare så længe som en finer.


        

Udgiv min kommentar