Fantacine.com

Zink & Tinnitus

Zink & Tinnitus


Alle vil på et tidspunkt opleve en ringende eller summende i ørerne, som kun varer et par minutter. Men når støjen ikke stopper efter et stykke tid, er betingelsen kaldes tinnitus.

Identifikation

Tinnitus, eller ringen for ørerne, er en almindelig lidelse, der berører omkring 50 millioner mennesker i USA. Det kan være en ringende, summende eller brusende typen støj i ørerne.

Årsager

Tinnitus kan være forårsaget af mange forskellige forhold, herunder en ophobning af ørevoks, en perforeret trommehinde, visse lægemidler (aspirin, nogle antibiotika, beroligende midler, samt omkring 200 andre) og overeksponering for kraftig støj.

Zink

Zink er et mineral, der er vigtigt for immun sundhed, helende sår og normal vækst. Den anbefalede daglige tilførsel af zink spænder fra 3 mg / dag for børn til 14 mg / dag for gravide eller ammende kvinder.

zinkkilder

Nogle gode kilder til zink i fødevarer omfatter rødt kød, fjerkræ, bønner, nødder og fuldkorn. Zink er også fundet i de fleste multivitamintilskud og sugetabletter af sig selv. Zink kan interagere med nogle medikamenter, herunder p-piller og nogle antibiotika. Spørg din læge, før du starter zink kosttilskud.

Klinisk undersøgelse

En 2003 undersøgelse fra Bastyr Center for at undersøge virkningerne af zink terapi på tinnitus brugt 41 patienter, der var randomiseret til enten at modtage 50 mg zink dagligt eller placebo. Efter to måneders behandling, 46 procent af patienterne i zink gruppen viste en klinisk forbedring i deres tinnitus.


        

Udgiv min kommentar