Fantacine.com

Home Retsmidler for fodsvamp

Home Retsmidler for fodsvamp


Home retsmidler for fodsvamp er nemme at lave og kan hurtigt slippe af kløe. Det vigtigste er at holde foden ren og tør. Bakterier og svampe elsker at vokse i fugtige, mørke områder, såsom mellem tæerne. Håndkøb svampedræbende medicin og salver arbejde, men kan være dyre. Brug i stedet de hjem retsmidler for fodsvamp nedenfor, sikkert og effektivt for både børn og voksne.

Tea Tree Oil

Placer 20 dråber tea tree olie blandet med varmt vand i en lille plastik badekar og suge dine fødder i 10 til 15 minutter. Voksne og børn kan bruge denne suge op til tre gange dagligt for fritagelse fodsvamp symptomer.

Olive Leaf Extract

Gnid oliven blade ekstrakt liberalt over bunden af ​​dine fødder og lad det sidde i 30 minutter, før du fjerner. Den oliven blad indeholder antimikrobielle egenskaber og hjælper med at dræbe svampen, der forårsager fodsvamp.

Eddike

Soak fødderne i en blanding af en park eddike og en del varmt vand. Eddike er en naturlig desinfektionsmiddel og kan hjælpe med at dræbe eventuelle bakterier lurer på din hud.

Hvidløg

Hvidløg er et naturligt antibiotikum og kan støtte i at ødelægge svamp. Tag to kapsler tre gange hver dag eller placere skiver af hvidløg i dine sokker til at blive absorberet gennem huden.

Kanel

Tilføj kanel til kogende vand, lad det stejle og køle af i ca. 40 minutter. Så suge dine fødder i blandingen i 15 til 20 minutter. Kanel kan effektivt at bekæmpe både gær og svamp infektioner.

Bagepulver

Drys bagepulver i dine sokker og sko hver dag for at hjælpe med at holde dine fødder tørre og neutralisere pH af din hud.

Salt

Bland 2 tsk. af Epsom salt til 8 ounces vand. Soak fødderne i dette salt blanding i op til 15 minutter tre gange dagligt for at hjælpe tørre ud svampen og reducere sveden.


        

Udgiv min kommentar