Fantacine.com

Aromaterapi Dufte & fordele

Aromaterapi Dufte & fordele


Vores lugtesans er en kraftfuld og nyttigt værktøj. Visse aromaer kan fremkalde styrkende, afbalancering, beroligende, sensuel eller afslappende reaktioner på de fysiske, følelsesmæssige og mentale plan. Olierne anvendes til aromaterapi er udvundet fra bark, blomster, bær, blade og frugter af planter. Der er et væld af dufte at vælge imellem, men nogle populære dem har vist sig at have effektive og stærke resultater.

Lavender

Lavendel er en populær og multipurpose olie. Den er blevet brugt til at slappe af, rolig, lette depression og spændinger, støtte fordøjelsen, mindske smerter, og som en sove støtte. Denne blomstret olie blander godt med mange andre dufte.

Jasmine

Jasmine har en dyb, rig, sensuel aroma. Denne olie kan anvendes som enten en stimulerende eller beroligende medicin. Det hjælper enkeltpersoner til at slappe af og berolige deres nerver, og hjælper slippe af tristhed og depression. Det er også betragtes som en romantisk og sensuel duft.

kamille

Kamille har en samlet beroligende, beroligende og beroligende kvalitet til den. Dette gør det et godt valg for at frigive stress, kæmper søvnløshed, sænke smerte og beroligende oprevet maver.

Ylang-Ylang

Denne olie bruges til beroligende, depression, spændinger og panikanfald; til lavere blodtryk; og at lette muskelspasmer og præmenstruelle (PMS) symptomer. Denne søde, eksotiske, blomsterduft har rensende, bakterier-kampene, balancering, opløftende og elskovsmiddel egenskaber.

Bergamot

Bergamot betragtes som en opløftende, forfriskende, energigivende, men alligevel beroligende æterisk olie. Folk har brugt denne duft til at reducere stress, angst og depression. Det har været med til at inspirere, opbygge tillid og genoprette ens appetit.

Grapefrugt

Grapefrugt har en frisk, sød citrus duft. Det bruges til at genopfriske, hævning, slappe af, rense, balance følelser, samt lethed stress og vrede.

Citron

Citron har en opløftende, forfriskende duft. Denne olie bruges til at rense, stimulere, lette stress, hjælpe koncentration, forbedre omsætning og reducere mental udmattelse.

sandeltræ

Sandeltræ er en mangesidet olie, der kan hjælpe med mange forskellige ting. Folk har brugt denne olie til acne problemer, depression, nervøsitet, søvnløshed og udrensning. Det siges også at være et godt valg til centrering dit sind, krop og ånd, samt fungere som et elskovsmiddel.

Rosemary

Rosemary har en stærk, forfriskende og stimulerende duft, der er blevet føjet til mange forskellige husholdningsprodukter og skønhedsprodukter. Det har været brugt til at hjælpe med at afklare og at puste nyt liv.

vanilje

Vanilla har en almindeligt anerkendt lugt. Det har en skelne rig, sød aroma. Det er et godt valg for stress reduktion, beroligende, beroligende og afbalancering; det har en sensuel effekt så godt.

ingefær

Ingefær har mange medicinske egenskaber. Det har opvarmning, cirkulerende og afslappende egenskaber. Denne olie kan bruges til at hjælpe med at afværge køresyge eller kvalme; det hjælper også til at stimulere immunforsvaret, berolige fordøjelsen og forbedre cirkulation.

Tea Tree

Tea tree olie er et populært valg for en række forskellige årsager. Folk har brugt denne olie for sine medicinske, rensende og rensende egenskaber. Det har en varm, krydret og opløftende aroma.


        

Udgiv min kommentar