Fantacine.com

Hjemme middel mod modermærker

Modermærker forekomme naturligt som en del af huden vokser og ændringer i tekstur og pigment. De størrelser, former og farver af modermærker kan variere fra den ene person til den næste, men som regel de først forekommer tidligt i livet. Muldvarpe er generelt ikke skadeligt, men nogle mennesker kan finde de små, mørke pletter på deres hud en uskøn distraktion. Disse hjem retsmidler er den mest praktiske for at komme af muldvarpe.

Hurtig hjem afhjælpe

En effektiv og hurtig behandling for muldvarpe er at tage et fed hvidløg og skær fed i halve. Den overskårne side nedad på muldvarpen. Hold fed hvidløg på plads med medicinsk tape natten over. Den svovlsyre i hvidløg virker til at disintegrere mol, og muldvarpen skal gå væk i to til tre dage. Du kan også købe 100 IE E-vitamin kapsler og anvende deres indhold til muldvarpen. Dæk vorte med en klæbestrimmel eller medicinsk tape, og gentag dagligt indtil muldvarpen forsvinder.

Løsning for Ældre Muldvarpe

Hvis du har en muldvarp, der har været på din hud i et stykke tid, kan disse få tips hjælpe slippe af dem. Tag et stykke råt bananskræl og placere papirmasse nedad muldvarp. Tape skræl på plads og fjerne det kun under brusebad. Erstat skræl dagligt, og gentag i flere uger. Mere genstridige modermærker kan drage fordel af cashew frugter (ikke nødder) placeret på molen. Gentag dagligt i to til tre uger, indtil muldvarpen er fjernet.

Forebyggelse Mole

Den bedste måde at forhindre muldvarpe opstår er at spise en kost højt indhold af kalium. Fødevarer såsom bananer, æbler og kartofler er gode kilder til kalium. Mange over-the-counter produkter hævder at hjælpe med at forhindre og slippe af mol, men mange af dem kun yderligere irritere huden. De bedste retsmidler for modermærker kan varer fundet i dit spisekammer. Dog bør modermærker, der er hurtigt skiftende størrelse, form, ømhed eller farve fjernes af en læge.


        

Udgiv min kommentar