Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af acne skræmme?

Der er mange behandlinger for acne ardannelse, der kan reducere forekomsten af ​​overfladiske ardannelse og dybere ar forårsaget af cystisk acne. Fremgangsmåden til behandling, der er mest passende, afhænger af omfanget af acne ardannelse, samt typen af ​​ar, der skal løses.

Hvordan Scars Form

Acne ardannelse er resultatet af kroppen forsvarer sig mod betændelse i huden forårsaget af tilstoppede hud porer, overskydende olieproduktion og bakterier. Nogle mennesker er mere tilbøjelige til acne ar end andre, og endda overfladisk inflammation kan forårsage ar. Men ifølge den amerikanske Academy of Dermatology, svær ardannelse er normalt forårsaget af nodulocystic acne --- acne, der danner dybt under huden. "Ice pick" ar, der udgør som takkede, dybe indtryk i huden, er de mest vanskelige at behandle.

dermabrasion

Dermabrasio betragtes som en af ​​de mest effektive måder at reducere de fleste acne ar. Dette kan være en ubehagelig procedure for patienter, så dermatologer bruge en lokalbedøvelse for at mindske ubehag. Huden genopstået med en håndholdt enhed, der bruger hurtigt-roterende stålbørster. Dermabrasio reducerer forekomsten af ​​de fleste ar, men dybere ar, hovedsageligt "issyl" ar, kan blive mere mærkbar. En mildere form for hud resurfacing er en teknik kaldet microdermabrasion, som blaster aluminiumoxid krystaller på huden og fjerner dem gennem et vakuum. Men mange microdermabrasion behandlinger kræves for patienter at bemærke en forskel, og ofte resultater er meget subtil.

Laser og lysbehandlinger

Laser behandlinger kan være nyttige i at reducere arvæv og fjerne misfarvning omkring helbredt acne læsioner. Lasere varierer i bølgelængde og intensitet. Behandling under anvendelse af en kuldioxid laser, som fjerner arvæv, kan kun nødvendigt én gang for patienterne at se gode resultater. Men efter behandlingen, kan patienterne note rødme i månedsvis. Nonablative lasere, pulserende lys terapi, og radiofrekvens enheder er mindre skadelige for hudens overflade, og patienter inddrive fra disse behandlinger hurtigere. Flere behandlinger kan være påkrævet, før en patient opdager nogen reducerende i acne ardannelse, og som med microdermabrasion, kan resultatet være hårfin.

Scar Injection

Acne ar kan behandles individuelt ved injektion af kollagen eller autolog fedt overførsel (fedt taget fra en anden del af patientens krop). Disse behandlinger kan udfylde dybere ar, især dem forårsaget af cystisk acne, men de er kun en midlertidig løsning for acne ardannelse. Collagen indsprøjtninger sidste fra mellem tre og seks måneder, og autolog fedt overførsel varer overalt fra seks til 18 måneder.

Kirurgiske procedurer

Vanskelige at behandle ar, såsom "issyl" acne ar, kan løses individuelt gennem en kirurgisk procedure kaldet "Punch excision." Hvert ar kirurgisk udskåret ned til spæk, hvorefter den resulterende hul er enten syet eller podes med huden.


        

Udgiv min kommentar