Fantacine.com

Udvikling af en 11 måneder gammel baby

Udvikling af en 11 måneder gammel baby


Babyer ændre sig dramatisk fra det tidspunkt, fra fødsel til 11 måneder. De vil fortsætte med at udvikle sig hurtigt i de kommende år. I en alder af 11 måneder fleste babyer begynder at bruge nonverbale fagter og ord til at kommunikere deres ønsker og behov. Også ved dette tidspunkt fleste babyer har lært at bevæge deres krop fra et sted til et andet.

Overvejelser

Babyer, der er født for tidligt, kan udføre udviklingsmæssige milepæle senere end deres fuldbårne modstykker. Det kan være nyttigt at justere for tidligt født baby alder baseret på dato barnets oprindelige grund i stedet for den faktiske dato for fødslen.

udviklingsmæssige forsinkelser

Udviklingsmæssige forsinkelser kan forekomme på grund af præmaturitet af helbredsproblemer. Også nogle gange udviklingsmæssige forsinkelser undertiden forekomme af ukendte årsager. Pårørende kan diskutere udviklingsmæssige bekymringer med en børnelæge, der kan anbefale fysisk og tale terapi i et forsøg på at fange barnet op med jævnaldrende. Nogle udviklingsmæssige advarselstegn forsinkelse tegn i denne alder omfatter en manglende evne til at sidde eller stå, manglende brug af fagter til at kommunikere, manglen på enhver mærkbar ord øjenkontakt undgåelse og ringe interesse i de umiddelbare omgivelser.

Fysisk udvikling

Babyer i denne alder bør være i stand til at stå i et par sekunder uden at holde på noget, og de bør være i stand til at gå langs møbler, mens du holder på. Nogle 11-måneder gamle babyer kan gå, og nogle kan være i stand bøje mig ned, mens stående. Desuden kan babyer i denne alder være i stand til at sætte forskellige objekter i en given beholder og rulle en bold hen over gulvet. I løbet af denne tid babyer også lære at selv-feed.

Social Udvikling

I løbet af denne periode, bør babyer vise interesse for at interagere med pårørende, mens du spiller spil som peek-a-boo og patty-kage. På dette tidspunkt, babyer viser ringe interesse for at lege med andre børn samarbejdsvilligt. De kan også opleve separationsangst, når adskilt fra deres primære omsorgspersoner.

Sprog Udvikling

Elleve måneder gamle babyer bør være i stand til at sige "dada" og "mama" til deres pårørende. Nogle spædbørn i denne alder kan ryste deres hoved til at kommunikere ordet "nej", og kan også være i stand til at sige et par ekstra ord. Andre ikke-verbale sprog kan omfatte peger, vinker og nå. På dette tidspunkt, babyer har modtagelige sprogfærdigheder, der tillader dem at forstå ordet "nej" og til at forstå enkle instruktioner såsom "samle bolden op."


        

Udgiv min kommentar