Fantacine.com

Status af fødevareenzymer i Fordøjelse & Metabolism

Enzymer er essentielle for fordøjelsen. De bryder større mad molekyler i mindre molekyler, som kroppen absorberer næringsstoffer. Den menneskelige krop typisk producerer de fleste af de fordøjelsesenzymer, vi har brug for, men de er også til stede i rå fødevarer. Forskellige enzymer hjælper fordøje forskellige typer fødevarer. Lipase, for eksempel, fordøjer fedt mens protease fordøjer protein og amylase nedbryder stivelse.

Mangler

Mange mennesker mangler et specifikt enzym er nødvendigt for at fordøje bestemte fødevarer. Mennesker, der er laktose intolerante, for eksempel, kan ikke fordøje mælk eller mælkeprodukter. Sukker og andre kulhydrater skabe problemer for folk, der er galactose eller fructose intolerant.

gastrointestinale problemer

Mave problemer opstår, når der ikke er nok enzymer til korrekt nedbryde mængden eller typer af fødevarer forbruges. Den typiske amerikanske kost består af kogte og forarbejdede fødevarer, der kun indeholder små mængder af aktive enzymer. Fordøjelse skal derefter opnås ved kroppens enzymer alene. Dette kan resultere i reduceret absorption af næringsstoffer samt oppustethed, diarré, forstoppelse, kramper og halsbrand, ifølge Nutraceuticals World. Det kan også være en medvirkende faktor til depression, træthed, opmærksomhed-underskud / hyperactivity disorder, trist hud og for tidlig ældning, ifølge Better Nutrition magasin.

Kosttilskud

Mange enzym kosttilskud er på markedet i dag. Fødevarer kan også anvendes til fordøjelsen. Rå fødevarer er naturligt rige på enzymer, især når spises hurtigt efter de er høstet. Avocado er rig på lipase, det enzym, der fordøjer fedt. Miso, et fermenteret sojabønne produkt og fremragende smagsforstærker, er også rig på enzymer, så længe det ikke er kogt. Pebermynte te, frisk ingefær og djævleklo kan også fungere som et fordøjelsesfremmende støtte og ofte bruges til at lindre fordøjelsesbesvær.

fordøje Bønner

Den menneskelige krop producerer ikke de enzymer, der er nødvendige for fuldstændigt at fordøje bønner og nogle andre komplekse kulhydrater. Bakterier i den nederste tarmen bruge deres egne enzymer til foder på de ufordøjede partikler. Gasser er et biprodukt af denne proces.

Amning Fordele

Modermælk ikke kun indeholder de korrekte proportioner af protein, kulhydrat og fedt, indeholder den også fordøjelsesenzymer ikke findes i formlen. Dette kan være grunden til ammede spædbørn har færre tarmproblemer end flaske-fodret spædbørn, ifølge Odyssey magasin.


        

Udgiv min kommentar