Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af inkontinens Dermatitis?

Inkontinens dermatitis er en betingelse, at resultaterne fra hyppig hud udsat for urin eller afføring. Hos børn er denne tilstand kendt som ble udslæt, og hos voksne er det normalt kaldes peri-udslæt. Det kan forårsage bakteriel infektion, hud ulcerationer og ekstrem ubehag. Dermatitis skader huden, som derefter sætter det i risiko for infektion og yderligere skader, hvilket igen gør det mere følsomme over for fæces.

Forebyggelse af inkontinens

Den mest effektive metode til behandling af inkontinens dermatitis er at behandle den underliggende inkontinens, som derefter vil eliminere årsagen til dermatitis.

Korrekt Hygiejnekravene

En anden behandling for inkontinens dermatitis er hyppig undersøgelse af den berørte region (balderne og ryggen af ​​benene) og ofte rengøring dem med vand og sæbe.

Fugtighedscreme

En anden behandling for dermatitis er at anvende blødgøringsmidler og andre lindrende midler til det ramte område. Det er vigtigt, at disse ikke være fugtgivende, men som for meget fugt kun vil forværre problemet.

Positionering

Placering af patient på maven i 30 minutter ad gangen, to til tre gange om dagen vil hjælpe udsætte hans hud til luften og udtørre det berørte område.

beskyttelsesmidler

Anvendelse af forskellige beskyttelsesmidler, som omfatter en klar plast barriere, dimethicon, eller zinkoxid kan beskytte huden i yderligere irritation som følge af yderligere inkontinens.


        

Udgiv min kommentar