Fantacine.com

Home Retsmidler for en Resistant Gær Infektion

Home retsmidler for resistente gær infektioner kan variere fra ændringer i livsstil til urtekosttilskud. Behandling for kroniske gær infektioner fokuserer på at eliminere disponerede faktorer som receptpligtig medicin, high-sukker fødevarer, høj kulhydrat grøntsager, mejeriprodukter og fødevarer med højt indhold af gær. Når det bruges sammen med disse kost og livsstilsændringer, hjem retsmidler er et godt alternativ til traditionelle behandlingsformer.

Urtete

En god urte hjem bod til behandling af resistente gær infektioner er at gøre en te fra den tørrede rod af berberis eller goldenseal. Stejle 1 til 2 spsk. af enten tørrede urter i en kop kogende vand i 10 minutter. Stamme og drikke tre gange om dagen.

Echinacea

Echinacea er almindeligt anvendt til behandling af infektioner og forebygge forkølelse. Det er også nyttigt i behandling af kroniske eller resistente gær infektioner på grund af dens evne til at forbedre niveauet af hvide blodlegemer, som hjælper med at bekæmpe infektion. Prøv at tage echinacea tinktur ved hjælp af en pipette i en halv kop vand. Tage mere end fire gange om dagen i to uger. Hvis symptomerne fortsætter, se din læge.

douching

Lav en douche indeholder hvidt-drue eddike. Sæt 2 spsk. af hvid-drue eddike i en liter varmt vand. Bruser to gange dagligt i en uge. Dine gær infektion symptomer bør stilne i en uge. Hvis symptomerne fortsætter, se din læge.

En alternativ udskylning metode til resistente gær infektioner er at bruge "suger luft" metode. I denne metode, kan du indsætte dit valg af eddike douche, at du har blandet eller 1 spsk. yoghurt. Yoghurt kan indsættes ved hjælp af en lille ske eller lille spatel. Lå på ryggen i badekarret, indsæt eddike eller yoghurt, løft dine ben i luften op over hovedet. Dette bevirker, at skeden til at åbne og ballon, tillader mere af yoghurten eller douche at belægge vagina. Forblive i denne stilling i mindst fem minutter for at lade douche eller yoghurt til at arbejde.

Mad og Livsstil

Eliminer højt sukkerindhold fødevarer fra din kost. Reducer antallet af fødevarer, du spiser, der indeholder høje niveauer af gær eller kulhydrat, fordi begge disse kan hæve gær i kroppen. Diabetikere især skal være forsigtig, når forbrugende højt sukkerindhold fødevarer, fordi blod-sukker niveauer allerede er forhøjet.

Gavnlige bakterier som bifidus regularis og acidophilus kan tages i kapselform at øge niveauet af gode bakterier i kroppen og hjælpe med at forhindre et overskud af gær formation.

Undgå at bære stramme, konstriktiv undertøj og vælge bomuld undertøj løbet nylon eller syntetiske. Bomuld stof giver mere luft til at cirkulere, hjælper holde området tørt.

Hvis du stadig er plaget af resistente gær infektioner, skal du kontakte din læge for en mere konventionel behandling planen.


        

Udgiv min kommentar