Fantacine.com

Sådan får Shingles smertelindring

Hudsygdommen helvedesild er forårsaget af varicella-zoster virus, det samme virus, der forårsager skoldkopper. Sygdommen forårsager en smertefuld og kløende hududslæt, der fører til blærer, der udvikler en skorpe og derefter brækker. Udslættet opstår typisk omkring rygsøjlen, bryst, ryg og nogle gange i ansigtet. Mens en kur ikke findes for helvedesild, kan nogle medikamenter og hjem behandlinger medvirke til at reducere din smerte.

Initial smertelindring og behandling

Når din læge diagnosticerer dig med helvedesild, vil hun sandsynligvis ordinere antivirale medikamenter såsom famciclovir eller acyclovir at reducere varigheden af ​​udbruddet. Den antivirale regiment vil ikke blot reducere længden men også intensiteten af ​​den smertefulde udbrud. Jo før du starter på medicin, kan bedre chance har du for forebyggelse komplikationer, som er fælles og være meget mere smertefuldt end det oprindelige helvedesild udbrud. De fleste læger anbefaler at starte behandling inden for tre dage efter den oprindelige udbrud at sænke chancen for at lide andre betingelser.

Efter Antiviral Medications

Mens antiviral medicin er beregnet til at mindske varigheden af ​​udbruddet og forhindre fremtidige smertefulde komplikationer, kan du tage nogle medikamenter, både ordineret af en læge og over-the-counter, der vil reducere din smerte og ubehag under helvedesild udbrud. Over-the-counter medicin, såsom ibuprofen, aspirin og acetaminophen, effektivt at reducere smerter forårsaget af en helvedesild udbrud. Desuden kan din læge anbefale antidepressiva eller topiske cremer, som du anvender direkte til det inficerede område til at hjælpe bekæmpe din smerte, eller hun kan skrive dig en recept på antibiotika cremer.

At Home Behandling

Et par på hjem retsmidler og praksis kan hjælpe med at lette din smerte under en breakout. Prøv at afstå fra ridser og plukke på skorper, så din hud kan helbrede hurtigere. De blærer vil udvikle en skorpe og falder af på egen hånd, hvilket vil føre til en forkortet udbrud. Hvis dine helvedesild er kløende eller smertefulde, lægge pres på området for et par minutter med en klud dyppet i koldt vand. Gentag denne proces, hvis det lykkes at mindske dit ubehag. Bagefter kan du anvende en lotion - helst en Calamine lotion - til området for at reducere irritation. Endelig kan du prøve at lempe din smerte ved opblødning det inficerede område i vand.

Smertelindring for komplikationer fra Helvedesild

Mens helvedesild er ganske smertefuld på egen hånd, dårlig behandling eller andre komplikationer fra sygdommen vil føre til endnu mere smertefuld hud betingelser. Hvis du stadig har smerter en måned efter udslæt heler, er det et tegn på komplikationer. Den mest almindelige komplikation er postherpetisk neuralgi, som varer måneder eller endda år efter din helvedesild udbrud. Hvis dette er tilfældet, vil din læge ordinere en medicin såsom antikonvulsiva, opids eller antidepressiva til behandling af smerte. Du har måske fortsat syn eller hørelse komplikationer fra helvedesild, hvilket vil kræve lægehjælp.


        

Udgiv min kommentar