Fantacine.com

Hjem afhjælpe for en Abcessed ToothEn tand byld er en smertefuld, hævede bakteriel infektion i tandkødet. Du er nødt til at se en tandlæge, hvis du har en abscessed tand. Der er hjem retsmidler, du kan bruge til at mindske hævelse og smerte, men at se en tandlæge så hurtigt som muligt er vigtigt. Infektionen kan sprede sig hurtigt, og du kan miste din tand.

Førstehjælp For en tandbyld

At lindre smerter og hjælpe med til at bekæmpe infektionen, kan du lave en grødomslag af urter, herunder ½ tsk. gyldne segl, 1/3 tsk. cayennepeber, ½ tsk. fed olie, ½ tsk. olivenolie og 3 tsk. aktivt kul. Kombiner ingredienserne, indtil de danner en tyk pasta og gælder for bylden. Den cayennepeber og fed olie er meget effektive smertestillende midler. Gyldne segl er en effektiv antibakteriel og det aktive kul med til at reducere inflammation. Du kan også anvende våde sort te poser til tanden. Sort te indeholder garvesyre, der hjælper til at reducere inflammation og dræne infektionen. Swishing med hydrogenperoxid og børstning med bagepulver kan være af hjælp. Anvendelse isposer kan også bidrage til at mindske hævelse og lindre smerter. Anvendelse blide pres på opsvulmede byld kan hjælpe med til at dræne det, men være meget forsigtige. Hvis du trykker for hårdt, risikerer du eller skubbe pus op i dit tandkød, som kan hjælpe til at sprede infektionen. Dette er et alvorligt problem. Du skal se en tandlæge så hurtigt som muligt. Hvis tilføre et let pres gør lindre smerter og hævelse, fortsætte med at gøre. En anden behandling i hjemmet kan du prøve før at se en tandlæge er antibakterielle hals sugetabletter. Ved at trykke disse mod din tand kan give en vis lettelse og bidrage til at bekæmpe infektionen, indtil du kan se en tandlæge.

Bekæmp Infektion

Internt skal du bekæmpe infektionen. Når du ser din tandlæge eller læge, vil du højst sandsynligt blive givet antibiotika. Indtil da kan du bruge C-vitamin, hvidløg, Echinacea og gyldne segl til at bekæmpe infektionen. Høje doser af vitamin C kan være effektiv. Prøve op til 1000 mg pr dag. Hvidløg, mosede eller stegt, og blandes med yoghurt kan spises for at bekæmpe infektionen så godt. Hvidløg kapsler er også tilgængelige, hvis du foretrækker det. gyldne segl og Echinacea er normalt tilgængelige i en kombination tinktur, eller du kan købe dem i kapselform. Følg anvisningerne på pakken. Hvile og give din krop til at helbrede så meget som du kan. Drik masser af væske og spise bløde fødevarer, så du ikke irritere din tand og tandkød.


        

Udgiv min kommentar