Fantacine.com

Hvad er Damiana Leaves?

Fundet i Californien, Den Mexicanske Golf og Caribien den damian plante har utallige anvendelsesmuligheder. Den blev brugt af de gamle maya folk i Mellemamerika som en all-purpose sundhed tonic. I dag har det mere specifikke anvendelser som en urtemedicin.

Fungere

Damiana blade bruges ikke kun til medicinske formål, men også at gøre urtete. Bladene er også tilføjet for smag til alkoholholdige drikkevarer.

Depression

Damiana blade bruges som et antidepressivt middel for mild depression. Det anbefales også at afhjælpe stress, angst og angst.

Impotens

Damiana blade siges at gavnlige for mænd lider af impotens. Det siges også, at kvinder finder bladene er nyttige i behandlingen af ​​smertefulde perioder og problemer, der ledsager menstruation.

Digestive Sundhed

Damiana blade stimulere tarmene og hjælpe med forstoppelse og tarm muskler. Det foreslås også for urinvejsinfektioner og for sine diuretiske egenskaber.

aphrodisiac

Damiana blade siges at være en form for kærlighed potion. Det har været anvendt i århundreder som et afrodisiakum.

Energy Tonic

Damiana blade kan også være nyttige som en energi booster og generelle sundhed tonic. Det kan tages som en te, en tinktur eller i pilleform.


        

Udgiv min kommentar