Fantacine.com

Symtptoms af Bipolar hos børn

Symtptoms af Bipolar hos børn


Bipolar lidelse, også kendt som manio-depression, optræder hos børn samt teenagere og voksne. Det er vigtigt at genkende symptomerne og søge professionel hjælp, hvis du har mistanke om, at et barn er bipolar. Tidlig indsats kan forbedre behandlingsresultater betydeligt.

Mood Cycles

Bipolar børn har tendens til at cykle mellem mørke depressioner og maniske højder, ofte flere gange om dagen. Nogle synes at opleve begge disse tilstande på én gang, hvilket gør dem frustreret og irritabel.

Mania

Almindelige symptomer under maniske cykler omfatter en nedsættelse behov for søvn, svimmelhed, hyperaktivitet, racing tanker, hyperseksualitet, kompulsiv kreativitet og storladne adfærd eller en følelse af uovervindelighed.

Depression

I løbet af en deprimeret periode, kan en bipolar barn være yderst irritabel, fjendtlig, trist eller selvmordstanker. Han kan vise tegn på voldelige og forstyrrende tanker, ligesom truer med at dræbe andre mennesker.

vrangforestillinger

Nogle bipolære børn oplever hallucinationer, såsom at høre stemmer, eller har vrangforestilling tanker, som ikke synes at give mening.

Overvejelser

Symptomerne på bipolar lidelse varierer i forskellige børn, og de kan ændre sig i løbet af årene som barn bliver ældre. Trusler om vold eller selvmord skal altid tages alvorligt.


        

Udgiv min kommentar