Fantacine.com

Sundhedsmæssige fordele af Eddike

Længe siden, folk anerkendte den helbredende egenskaber af eddike. Selvom eddike er ikke en kur alle, det har mange gavnlige egenskaber. Eddike kan tages internt eller anvendes topisk. Eddike anvendes til at forbedre den generelle sundhed og at behandle en række specifikke lidelser.

typer

Hvid destilleret eddike har ingen sundhedsmæssige fordele. Det er æble cider eddike, der er krediteret med helbredende egenskaber snarere end hvid destilleret eddike, som oftest bruges til rengøring. Brug økologisk æble cider eddike til at høste flest sundhedsmæssige belønninger. Økologisk æble cider eddike kan findes i de fleste helsekost butikker.

Acne

Eddike har antibakterielle egenskaber. Det er også en naturlig antiseptisk. Eddike er godt for huden og kan anvendes til behandling af acne. OrganicPassion.info anbefaler både intern og ekstern brug af æble cider eddike for de bedste resultater i opklaringen acne. Bland en opløsning af eddike og vand og anvende med et stykke vat to til tre gange dagligt. Brug denne løsning som en skrap til fedtet hud. Æble cider eddike er endda bruges til at reducere forekomsten af ​​alder pletter og cellulite. Tilføj to til tre kopper eddike til en balje med vand.

Ondt i halsen

Innvista.com anbefaler gurgle med æble cider eddike at lindre og hjælpe med at helbrede en halsbetændelse. Brug en 50/50 blanding af æble cider eddike og vand for at gurgle. Gentag flere gange om dagen. Skyl munden grundigt efter gurgle.

Eddike kan også fjerne dårlig ånde. Æble cider eddike bekæmper infektion og de bakterier, der forårsager infektion og dårlig ånde.

Æble cider eddike hjælper også styrke immunforsvaret og aids i at rydde op sinus infektioner.

Fordøjelsessystemet Disorders

Æble cider eddike er hjælpemidler i processen med at nedbryde og absorption af fødevarer. Den sure sammensætning af eddike afskrækker væksten af ​​bakterier, svampe og vira i tarmkanalen og genopretter pH balance, derfor forhindre mange fordøjelsesforstyrrelser. Bland 2 tsk. æble cider eddike i 8 ounce vand to til tre gange dagligt til fordøjelsen. Ifølge oplysninger på Innvista.com drikke æble cider eddike og vand før måltider kan forbedre fordøjelsen.

Artritis

Æble cider eddike kan hjælpe med at lindre smerter og stivhed af arthritis. Soak de angrebne led i en opløsning af æble cider eddike og vand eller anvende en klud gennemvædet i blandingen til området. Intern forbrug af æble cider eddike kan også være til gavn for gigt ramte. Den sædvanlige dosis er 2 tsk. af eddike i en 8 ounce glas vand to til tre gange om dagen. Rosabay.com, at en del af æble cider eddike kaldet æblesyre kan bryde op urinsyre indskud i leddene, der forårsager gigt smerter.

Vægttab

Folk, der har svært ved at tabe sig, kan henvende sig til æble cider eddike. Det er uklart, hvordan æblecidereddike hjælpemidler vægttab, men drikker en opløsning af eddike og vand før måltider synes at gøre det trick. Æble cider eddike kan også tages ufortyndet. Ifølge Rosabay.com, æble cider eddike øger stofskiftet og forbedrer metaboliske proces få kroppen til at bruge mere energi og lagre mindre fedt.

Overvejelser

For dem, der ikke kan tåle smagen, selv når det blandes i et glas vand, tilsæt en skefuld honning til at forsøde smagen. Honning har flere gavnlige egenskaber af sine egne, så ved at tilføje honning du høste de sundhedsmæssige fordele ved begge produkter.


        

Udgiv min kommentar