Fantacine.com

Foreslåede Vitaminer til mænd

Foreslåede Vitaminer til mænd


Mænd primært bør få deres vitaminer fra mad. En mands krop har brug for næringsstoffer til at fungere ordentligt. Protein fra kød og bønner bidrage til at opbygge og vedligeholde muskelvæv. Calcium er nødvendigt for stærke knogler og tænder. Mænd har også brug for andre vitaminer, mineraler og enzymer, der findes i rå frugt og grøntsager. Mænd har en tendens til at veje mere end kvinder, fordi de har mere muskelmasse. De fleste mænd har også brug for større portioner mad, når de spiser.

Vitaminer til sundt hår

Som mænd bliver ældre, har de tendens til at miste deres hår af forskellige årsager. Den væsentligste årsag skyldes testosteron, men der er andre årsager såsom tilstoppede hårsække og manglende cirkulation. Biotin er en anbefalet vitamin for mænd, der er bekymrede for at miste deres hår. Biotin er et B-vitamin, der kan findes i kød, æg og nødder. En biotin mangel kan føre til hårtab. Vitamin E er også en god vitamin for sundt hår.

Stress-sprænge Vitaminer

Mænd kan være stresset af daglige pres. B-vitaminer er til gavn for mænd, fordi de forbedrer nervesystemet og bekæmpe stress. Desuden B-vitaminer også forbedre energi og bekæmpe træthed. Gode ​​kilder til B-vitaminer er kød, æg og nødder som solsikkefrø.

Immun-Øget Vitaminer

Stress kan også forårsage en mand til at have dårlig immunitet, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at få forkølelse og influenza. Mænd har også brug for immun-styrke vitaminer som vitamin A, C og D. Immunsystemet er en linje i forsvaret mod virus og bakterier. Vitamin A og C findes i gulerødder, og frugter som jordbær. D-vitamin findes i levertran, mælk og yoghurt. Mænd kan også få en daglig dosis af D-vitamin ved at tilbringe 20 minutter i solen.

Overvejelser

Hvis du har brug vitaminer til specifikke årsager, overveje at prøve at få dem fra fødevarer. Spise 5 til 8 portioner frugt og grønt om dagen, ud over at magert kød, er den bedste måde at pleje din krop. Hvis du ønsker at få mest gavn af vitaminer, skal du sørge for at holde din krop hydreret. De fleste mænd har brug for 8 til 10 glas vand om dagen. Vand er transportsystemet for næringsstoffer. Det bærer vitaminer, mineraler og enzymer til celler.

Advarsel

Hvis du har planer om at tage vitamintilskud ud over at spise sundt, bør du tale med din læge, hvis du tager medicin eller har helbredsproblemer. Hele fødevarer vitamintilskud er lavet af mad, men syntetisk-kemiske vitaminer kan være farligt i høje doser. Hvis du har brug høje doser af et bestemt vitamin, uddanne dig selv og få flere forskellige meninger. Mange vitaminer er sikre, når det tages i høje doser, men du skal være forsigtig med jern og vitamin A.


        

Udgiv min kommentar