Fantacine.com

Sådan Gain Vægt Med Whey Protein

Sådan Gain Vægt Med Whey Protein


Valleprotein er en blanding af proteiner, der findes naturligt i mælk. Den er adskilt fra mælk under forarbejdningen af ​​ost, hvilket resulterer i en høj kvalitet protein. Den er rig på aminosyrer, som er vigtige i at udvikle og vedligeholde muskelmasse. Valleprotein er almindeligt anvendt til at hjælpe tage på i vægt, fordi det hurtigt fordøjes af kroppen. Der er mange produkter indeholdende valleprotein herunder pulvere, ernæringsmæssige barer og drikkevarer.

Instruktioner

En Drik en smoothie til morgenmad. Put en banan, en kop mælk, 1/2 kop bær og 3 isterninger i en blender, indtil glat. Den smoothie vil fylde dig op og give dig energi til dagen.

2 Gør et valleprotein pulver shake. Hæld 1 kop mælk, 1 kop is, 3 isterninger og en skefuld valleproteinpulver i en blender i 30 sekunder, eller indtil glat. Hæld i et glas og drikke som et måltid eller snack.

3 Forbruge en valleprotein bar efter træning til at tage på i vægt og øge muskelmasse. Valleproteinet vil øge niveauet af aminosyrer i blodet, som øger muskelmasse.

4 Drys valleprotein pulver på korn, havregryn, yoghurt eller andre fødevarer. Forbruge omkring 20 til 25 gram af valleprotein per dag for mærkbare vægt få fordele.

5 Drik masser af væske. Det er vigtigt at holde hydreret, når stigende protein i din kost, fordi en høj mængde protein kan sætte ekstra stress på nyrerne.


        

Udgiv min kommentar