Fantacine.com

Sådan ansøger du om Oregon Health Plan

Oregon Health Plan er en stat sygeforsikring plan for familier med lav indkomst. Ethvert barn i Oregon fortjener sundhedspleje så OHP giver en måde for børn og nogle voksne, der ellers ikke ville have sygesikring en måde at få adgang sundhedspleje.

Instruktioner

1 Udfyld en ansøgning pakke, at du får ved at ringe (800) 359-9517 eller TTY (800) 621-5260. Du kan også få en kopi fra Oregon Department of Human Services (DHS) websted er opført i Ressourcer.

2 Drej i ansøgningen og få en aftale med en socialrådgiver. Tag din ansøgning i den nærmeste selvforsyning kontor. Et link til den komplette liste af kontorer indgår i ressourcer eller ring (800) 359-9517. Når du tænder i ansøgningen, vil de lave en aftale for dig at tale med en socialrådgiver.

3 Saml tiltrængte dokumenter. Saml de dokumenter, der er anført under "hvad du har brug", der gælder for dig.

4 Gå til din udnævnelse. Må ikke komme for sent, eller de vil ikke tage dig. De planlægge udnævnelser tæt sammen og har ikke tid til at vente, hvis du er sent. Være et par minutter tidligt, så du kan tjekke, bruge offentligt toilet og samle dine dokumenter, før du bliver kaldt.

5 Vent. Socialrådgiveren vil fortælle dig, hvis du har brug for andre dokumenter. Hvis du gør, bringe dem hurtigt, så du kan begynde at modtage ydelser. Hvis ikke, bare vent. Socialrådgiveren vil ringe til dig i et par dage for at lade dig vide, hvis du er godkendt eller ej. Hvis du ikke hører tilbage i 3 til 5 dage, er du velkommen til at ringe til dem. De vil sandsynligvis ikke være i stand til at tale med dig med det samme, men nogen skal ringe tilbage til dig inden for en arbejdsdag.

TIPS

  • Bring ethvert dokument, du måske har brug for. Bedre at have for meget end ikke nok. Påfør selv hvis du er usikker på, om du er berettiget; lad dem bestemme.
  • Være på tid eller du mister din plads i linje.

        

Udgiv min kommentar