Fantacine.com

Creative Frugt Snacks

Creative Frugt Snacks


Du er hvad du spiser. Denne gamle ordsprog har et mål af sandhed i det, fordi maden er taget ind i kroppen og bliver brændstof til kroppens mange funktioner. Mange mennesker ønsker at spise næringsrigt, men kan løbe ind i problemer på snack tid. For at undgå mellemmåltider faldgrube, så prøv at være kreativ med dine snacks. Prøv frugt snacks i stedet for at nå til noget sukkerholdige at tilfredsstille din søde tand.

Creative Frugt Snacks

Der er altid den afprøvede og sande tørret frugt mulighed for frugt snacks. Der er mange sorter, herunder abrikoser, æbler, blåbær, jordbær, figner, cantaloupes, samt de mere eksotiske kiwi, goji bær, guava og mango. Du kan finde næsten enhver form for frugt som tørret frugt, og for den sande sundhed entusiast, er der også økologiske mærker af tørret frugt.

Cool Frugt Behandler

Smoothies gøre et godt valg til sommer mellemmåltider. Hvis du forsøger at undgå is og andre fristende seje godbidder, vælge en frugt smoothie i stedet. Du kan lave en smoothie ud af næsten enhver form for frugt. Hvis du har problemer med at komme væk fra chokolade og andre lækkerier, smide i et par chokolade chips til at hjælpe tilfredsstille din trang uden helt at give efter for din søde tand.

Varm Frugt Snacks

Der er mange opskrifter på varme, påfyldning snacks. De fleste af opskrifterne indebærer en glasur-typen topping lavet af sukker og smør, derefter opvarmning af frugt i ovnen (du måske ønsker at reducere mængden af ​​sukker og smør efterlyst i nogle opskrifter). Cooks.com har mange varme frugt opskrifter, herunder varm vinter frugtsalat, varm frugt kompot, varm curried frugt, og varm praline frugtkompot.

Frugt Nut Mixes

Prøv at blande din favorit tørret frugt stykker med nødder for en sund snack. Du kan købe trail mix med frugt klar gjort, eller du kan lave dine egne med dine foretrukne nødder og frugter. Omfattende nødder kan tilføje endnu mere nærende fordele for din frugt snack, ligesom umættede fedtstoffer, omega-3 fedtsyrer og fibre. Gør frugt din snack af valg er en fantastisk måde at være sund - bare bruge din kreativitet og du vil finde dig selv at nyde dine egne frugt snack kreationer.


        

Udgiv min kommentar