Fantacine.com

Hvad Vitaminer har jeg brug for Energi?

Hvad Vitaminer har jeg brug for Energi?


Nærende mad er den bedste kilde til vitaminer og mineraler, vi har brug for til magten vores krop, men når vi ikke får nok af det, vi har brug for, er det tid til at se på kosttilskud. Vitaminer selv er ikke en direkte energikilde, men de bidrager til at omsætte de fødevarer, vi spiser til energi til vores krop til at bruge til at vokse og reparere sig selv. Når du føler dig træt eller mindre energisk end normalt, kan visse vitaminer bidrage til at øge kroppens ressourcer.

B vitaminer

Består af otte forskellige vitaminer, gruppen af ​​B-vitaminer er det første sted at vende, når du ønsker at øge din energi niveauer. Hver B-vitamin er ansvarlig for en del af den energi konverteringen din krop undergår ved konvertering protein og fedt til brugbart brændstof. B12 i særdeleshed er afgørende for energi. For at få flere B-vitaminer i din kost, spiser fuldkorn, fisk og skaldyr, fjerkræ, magert kød, æg, mejeriprodukter og bælgfrugter. Bladgrøntsager grønne grøntsager er også en glimrende kilde til B-vitaminer.

vitamin E

Vitamin E er en antioxidant, hvilket betyder, at det beskytter din krop mod skader forårsaget af elementer roaming frit i hele kroppen. Hvis du er særligt aktive eller deltage i anstrengende aktiviteter, E-vitamin hjælper med at reparere dine muskler og sikre, at du bruger energi effektivt. Du kan tage vitamin E tilskud, eller du kan spise visse typer af fødevarer for at øge mængden af ​​E-vitamin i din kost. Fuldkorn, nødder, frø, æggeblommer og bladgrøntsager grønne grøntsager er alle kilder til ekstra vitamin E.

vitamin A

Vitamin A er bedst kendt for at hjælpe med at beskytte din vision, men det bruges også af din krop til at reparere celler og knogler. Når din krop fungerer godt på et cellulært niveau, det har at forbruge mindre energi på at holde dine systemer kører, og du føler dig mere energi som følge heraf. For at få mere vitamin A i din kost, spiser cantaloupe, gulerødder, søde kartofler, lever og mørke bladgrøntsager grønne grøntsager som spinat.

vitamin D

D-vitamin findes i fisk, æg, lever og mælk. Dette er en unik vitamin, fordi den nemmeste måde at øge din D-vitamin indtag er at bruge blot et par minutter om dagen i direkte sollys. Sørg for at bruge solcreme for at beskytte din hud, men tage en kort gåtur hver dag kan hjælpe din krop tager i nok D-vitamin til at øge din energi. D-vitamin er afgørende for knogle og muskelstyrke, som begge hjælper dig med at opbygge og vedligeholde energi niveauer.


        

Udgiv min kommentar