Fantacine.com

Hvad er fordelene ved Iron piller?

Tager jern piller, også kendt som jerntilskud, kan hjælpe kroppen på flere måder. Disse piller kan forbedre kvaliteten af ​​en persons helbred og kvaliteten af ​​hverdagen. Jern piller er især til gavn for små børn, der vokser hurtigt og gravide kvinder, der har brug for ekstra næring til at understøtte de behov, deres ufødte barn.

Hvad er Iron?

Jern er et mineral, der anvendes af kroppen til at producere en sund mængde af røde blodlegemer.

Betydning

Hvis kroppen ikke producerer den korrekte mængde jern behov, en tilstand kaldet anæmi kan forekomme. Jern piller, hvis der træffes i rette mængder, vil bidrage til at lindre symptomer som træthed eller følelse køre ned nemt.

Fungere

Jern piller anvendes til at bidrage til genoprettelsen af ​​mængden af ​​jern i en persons blod så kroppen kan producere en sund mængde af røde blodlegemer. Hvis en person har visse betingelser, såsom blødningsproblemer, maveproblemer eller graviditet, kan være behov for en jerntilskud.

Overvejelser

Jern piller reducere sandsynligheden for komplikationer som følge af jernmangel såsom læring problemer i både børn og voksne. Jernmangel kan også forårsage åndenød, fysisk svaghed og gøre dig mere modtagelig for infektioner.

Advarsel

Altid konsultere din læge, før du starter jern piller. Selv om det er skadeligt at mangle nok jern i blodet, kan høje niveauer af jern være lige så skadeligt. Jern piller kan reducere effektiviteten af ​​mange antibiotika eller blodtryk medicin og bør ikke tages sammen med aspirin eller ibuprofen.


        

Udgiv min kommentar