Fantacine.com

Brysttumor Symptomer

Tumorer forbundet med brystkræft kan nogle gange tage år at udvikle. Nogle brysttumorer kan blive farlig, før de selv begynder at fremstå som de mindste klumper på overfladen af ​​dit bryst. Det er derfor, det er vigtigt at blive testet regelmæssigt for at afgøre, om der er potentielle tumorer vokser i dine bryster.

Hud Symptomer

Når brystkræft begynder at danne, kan du opleve en eller flere ændringer i huden på og omkring dit bryst. Du kan begynde at føle hårde pletter på huden på brystet, der kan opstå hvor som helst på overfladen af ​​dit bryst, eller langs siden af ​​kroppen. Du kan også føle store eller små klumper lige under overfladen af ​​din hud. Som din tilstand skrider frem, kan disse patches af hård hud eller klumper stige i størrelse.

Hævelse af Breast

På grund af den tumor, der er ved at udvikle på grund af brystkræft, kan du opleve dit bryst begynder at svulme. Over tid, vil det berørte bryst svulme op til et punkt, hvor det er mærkbart større end din andet bryst. Det kan starte ud at du bemærker hævelse i bestemte områder på dit bryst som regel forbundet direkte med placeringen af ​​en tumor. Over tid vil disse områder af hævelse stige i størrelse, og tumoren vokser, vil brystet svulme sammen med den. Din bryst kan også begynde at ændre sig i form. Det kan blive mere oval end tidligere.

Udledning

Som en tumor vokser, kan den begynde at forårsage symptomer i andre dele af brystet. En af disse symptomer er en udledning, der vil komme fra brystvorten. Udledningen kan være hvid, eller det kan blandes med blod og bliver lyserød. Hvis du bemærker en udledning fra din brystvorte, kan det være et tegn på, at en tumor udvikler et eller andet sted i dit bryst.

Nippel form og størrelse

En tumor kan begynde at fordreje udseendet af brystet, og et af de områder, som denne er mest mærkbar i areola eller brystvorten selv. Arealet af brystvorten kan synes at ændre sig i form og størrelse, eller bare areola kan opleve disse ændringer. En anden potentiel tegn på en udviklende brysttumor er en inverteret brystvorte, der er vanskeligt at få oprejst.

Overvejelser

Ikke alle klumper, som du kan finde på dit bryst under en selvstændig undersøgelse er kræftsvulster. Men det er altid en god ide at rapportere eventuelle klumper fundet på bryst eller lige under armhulen med din læge til overvejelse og evaluering. Det er også vigtigt at huske, at ikke alle former for brystkræft skabe klumper. Nogle former for brystkræft skaber lommer af blød hud eller andre ændringer på overfladen af ​​dit bryst. Det er derfor, det er vigtigt at indberette eventuelle uregelmæssigheder til din læge.


        

Udgiv min kommentar