Fantacine.com

Hvordan at slippe af Tonsvis af lopper

Pet ejere ved, at lopper formere sig hurtigt. Men en voksen kvinde loppe kan lægge op til 50 æg om dagen. Så en loppe kan blive til tusinder. Det er ikke svært for et hjem for at blive overskridelse med lopper. Hvis dit hjem er blevet så befængt at regelmæssig rengøring ikke udføre noget. så er du nødt til at tage drastiske foranstaltninger ved at købe en fogger, der vil slippe af med tonsvis af lopper.

Instruktioner

Instruktioner

1 Læs vejledningen til fogger du har købt. Vær meget opmærksom på det med småt. Husk, at du har at gøre med giftige dampe, så vær forsigtig. Sørg også for at købe nok foggers. Hver fogger vil dække en bestemt mængde kvadratfod. Du er nødt til at dække hvert rum i dit hjem.

2 Sluk alle varme piloter og belysningsartikler piloter. De gasser, der anvendes, kan være meget brandfarligt, vil dette hjælpe med at forhindre en brand i at opstå.

3 Find et sted at tage dine kæledyr og børn. Når du har modregne de bomber, skal du forlade den forudsætning i mindst tre timer. Men tre timer er blot et skøn. Nogle foggers kan foreslå en længere periode, så følg anvisningerne for fogger, du har købt.

4 Støvsug dit hjem, før du tager af sted bomberne. Der er i dvale larver, der kunne leve efter bombningen. Støvsugning vil fjerne risikoen for lopper skrue op igen efter behandling i hjemmet. Efter støvsugning smide vakuum pose i en forseglet plasticpose.

5 Sluk luften indsugningsventilerne på dine akvarier eller akvarier. Seal tanken og slukke tankens lys. Du ønsker ikke giftig gas at komme ind i akvariet.

6 Fjern eventuelle plader, sølvtøj, mad retter, kæledyr retter eller noget andet, du bruger til mad. Du ønsker ikke dine plader til at have giftige rester.

7 Indstil off foggers og rømme dig hjem.

8 Air ud af huset, så snart fogger er afsluttet. Åbne døre og vinduer før udlejning kæledyr og børn tilbage ind i huset. Du bør også støvsuge huset igen efter fogger. Smid vakuum pose i en plastik forseglet pose.

TIPS

  • Disse instruktioner skal anvendes efter behandling familie og kæledyr. Tag dit kæledyr til dyrlægen for ordineret loppe medicin.
  • Fortsæt støvsugning dit hjem to gange om ugen for at forhindre lopper.
  • Alle loppe foggers er forskellige, så du skal omhyggeligt følge alle anvisninger, der er anført på produktet.

        

Udgiv min kommentar