Fantacine.com

Sådan bruges Witch Hazel for Healing

Brug troldnød til helbredende formål er ikke noget nyt. Det har været brugt i årevis til at behandle mange forskellige hudsygdomme og endda fundet i nogle populære kommercielle hudplejeprodukter. Witch Hazel kommer i flere former, herunder cremer, medicineret puder, og som en skrap. Det er også fundet i nogle facial vasker og tonere. Her er nogle af de mest populære måder, du kan bruge troldhassel for helbredelse.

Instruktioner

1 Få lindring af psoriasis og eksem med troldhassel. Både smerte og uskønne udseende af disse hudlidelser kan lindres ved påføring af troldnød, fortrinsvis i cremeform.

2 behandling af acne med troldhassel. Astringerende formular er bedst til denne anvendelse. Det vil ikke tørre huden og er meget blidere end de fleste kommercielle produkter, der behandler acne.

3 Brug troldhassel i en flydende astringerende form på blå mærker og hud sår og reducere hævelser. Påfør flere gange i løbet af dagen for lindrende relief til disse typer af skader.

4 Brug troldhassel for fritagelse hævelse og kløe forårsaget af gift eg og gift vedbend. Det er ganske effektiv, men skånsom mod den allerede irriteret hud.

5 Prøv at skrumpe hæmorider og svulmende åreknuder ved at anvende troldhassel. De anti-inflammatoriske egenskaber af urter gør det til et fremragende valg til behandling af disse to betingelser. Medicinske troldnød pads er tilgængelige for hæmorider behandling og den samme type af puder kan anvendes på åreknuder. En anden mulighed er at suge en vaskeklud i troldnød og lægge den på benene med åreknuder. Benene skal være lige ud, når du anvender klud.

6 Brug en vatpind til at anvende troldhassel til et forkølelsessår, så snart det begynder at dukke op. Påfør jævnligt at hjælpe med at stoppe de blærer i at sprede sig.

TIPS

  • Du kan også bruge troldhassel for helbredelse en smertefuld solskoldning. Bare gælder efter behov for beroligende relief.

        

Udgiv min kommentar