Fantacine.com

Sprængte blodkar Cure

Ordliste over Aneurysm- og Brain-relaterede termer website definerer kapillærer som de små blodkar, som forbinder vener og arterier. Kapillærer er meget sarte og med alderen, bliver de modtagelige for pauser. For nogle sprængte blodkar er pinligt, fordi de ligner blå mærker og skæmmer huden. Heldigvis kan sprængte blodkar behandles eller hærdes på en række måder.

laserkirurgi

Det første skridt i behandling af sprængte blodkar er at rådføre sig med en velrenommeret hudlæge, en læge, der har specialiseret sig i hudpleje. Den hudlæge vil anbefale den bedst mulige behandling for graden af ​​alvoren af ​​de sprængte blodkar. Hvis de brudte kapillærer er alvorlige nok, kan hudlægen udføre laserkirurgi.

Afhængig af sværhedsgraden af ​​de sprængte blodkar, kan du kun brug for en engangs-laser behandling eller du kan kræve flere laserbehandlinger, indtil problemet forsvinder. Laser kirurgi til sprængte blodkar er enkle, generelt kun tager omkring 20 minutter inde i bekvemmelighed i en privat indstilling, og du kan straks gå hjem bagefter.

Cremer

Hvis hudlæge mener laserkirurgi er ikke forpligtet til at behandle kapillærer, kan hun anbefale ansigts cremer. De cremer kan være enten recept eller i håndkøb. Du skal følge doseringsvejledningen nøje for enten en. I de fleste tilfælde bør du forvente at modtage mærkbare resultater i løbet af en uge og et halvt eller længere; resultaterne ved hjælp af cremer er ikke øjeblikkelig.

naturmedicin

Der er nogle naturlige retsmidler, der kan blive foreslået. Nogle mener, at drikke kamille te forbedrer blodcirkulationen. Det antages, at den forbedrede cirkulation forhindrer nye kapillærer fra at bryde og hjælper helbrede kapillærerne, der allerede brudt. Desuden er brugen af ​​ansigts cremer, der indeholder C-vitamin stærkt anbefales som en naturlig kombattant at brudte kapillærer. Kamille eller rosa te olie kombineret med en typisk nat maske kan også være nyttig i behandling sprængte blodkar. Mens disse retsmidler kan være nyttige, vil resultaterne normalt tage længere tid at blive synlige.


        

Udgiv min kommentar