Fantacine.com

Strattera hos børn

Den receptpligtige medicin Strattera er til rådighed for voksne og børn til behandling af Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Strattera er fremstillet af Lilly Pharmaceuticals og er godkendt af FDA til behandling af børn alder 6 og ældre. Behandling dit barns ADHD med Strattera kan hjælpe ham til at følge op på vejledningen, fastholde opmærksomheden, mens de udfører opgaver og aktiviteter, blive en bedre lytter, afslutte skolearbejde eller andre opgaver, og bedre organisere sig selv. Strattera er en ikke-stimulerende, og er ikke vanedannende.

Dosering

Strattera dispenseres i tabletform til oral indtagelse. Doseringen af ​​Strattera spænder fra 10 mg til 60 mg tabletter. Børn starter som regel med 10 mg doser. Strattera bør tages med et helt glas vand for at hjælpe med at forhindre ubehagelige bivirkninger. Strattera er normalt tages én gang dagligt, men kan tages to gange dagligt, hvis dit barns læge ordinerer det. Det er vigtigt, at dit barn tager Strattera præcis som det er ordineret.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger, der ses hos børn som følge af at tage Strattera er mavesmerter, kvalme og svimmelhed. Nogle børn oplever humørsvingninger, sløvhed og langsommere end normalt vækstperioder. Bivirkninger kan vare et par timer efter at have taget Strattera, eller nogle kunne vare ved i dag, uger eller eventuelt længere. Hvis dit barn oplever bivirkninger relateret til at tage Strattera, er det vigtigt, at du diskutere disse reaktioner med dit barns læge.

Medicinsk historie

Hvis dit barn har hjertesygdomme, en hjertefejl eller har en historie af hjerteproblemer, er det vigtigt at gøre din læge opmærksom på denne tilstand, før dit barn begynder behandling på Strattera. Hjertesygdomme kan forværre som følge af at tage Strattera. Hvis dit barn har lidt en blodprop eller har haft et slagtilfælde, lad ham ikke tage Strattera uden først at diskutere tilstanden med din læge.

ophørende Brug

Hvis der som følge af bivirkninger eller af anden grund, du ønsker at afbryde dit barns brug af Strattera, være opmærksom på, at ADHD symptomer kan dukke op igen efter at have stoppet medicinen. Af denne grund, kan dit barns læge ønsker at nedtrappe ham væk fra medicin ved hjælp af en mindre dosis for en periode. Fordi ADHD er en tilstand, der skal overvåges, ikke pludselig stopper dit barns behandling uden først at tale med sin læge.

Advarsel

Overvåg dit barns evne til at tænke klart, mens på denne medicin, da brugen af ​​Strattera kan dugge sin dom eller forringe hans evne til at udføre visse opgaver (såsom at køre på cykel eller gå op og ned ad trapper). Giv ikke dit barn receptpligtig medicin kendt som MAO-hæmmer (MAO-hæmmer) i to uger efter behandlingens af Strattera.


        

Udgiv min kommentar