Fantacine.com

Problemer med Krykker

Problemer med Krykker


Skade din fod eller ben kan være en hård situation, især hvis lægen ordinerer krykker. Mange brugere af krykker rapportere problemer, som de lærer at bruge de enheder, inklusive svært ved at navigere trapper, komme rundt et rodet hjem eller blot at komme rundt, periode. Andre brugere klager over armhule smerter, når de bruger krykker. Korrekt form, kan bidrage til at afhjælpe mange af de spørgsmål.

gåture

At komme rundt er det første problem fleste brugere løbe ind, når de begynder at bruge krykker. Du ønsker at følge lægens råd om, hvor meget, hvis nogen, at pres på din sårede ben, men de grundlæggende regler for brug af krykker er den samme. Du ønsker at først sætte krykker ud af om et skridt længde, sætte din vægt på håndtagene. Så gå videre med din gode ben og sving din dårlige ben frem. Du ønsker at gå langsomt i starten, indtil du får ud af at bruge dine krykker.

Trappe

Trapper kan være den mest skræmmende hindring står brugere af krykker. Du får brug for styrke og smidighed til at navigere en trappe. Du ønsker at få fat på gelænderet med den ene hånd, mens du trækker begge krykker under din anden arm. Hold din skadede fod hævet og hop med din gode fod, holde på skinnen stramt. Du ønsker at gå meget langsomt, tager et skridt ad gangen. Det kan være nyttigt at have nogen hjælpe dig, hvis det er muligt, når du først forsøger at gå op eller ned af trapper.

armhule Pain

Mange krykker brugere rapporterer smerter i deres armhuler, når de først begynder at bruge enhederne. For at undgå denne smerte, vil du ønsker at sikre dine krykker er korrekt størrelse. Dine krykker skulle komme op til omkring en 1 til 1,5 inches under din armhule, når dine hænder er fast på håndtagene, som bør komme til toppen af ​​dine hofter. Når du går, vil du ønsker at absorbere din vægt på håndtagene, ikke at lade din armhulerne hvile på toppen af ​​krykker.

Forhindringer

Debris i din vej kan være et stort problem, når du går med krykker. Elektriske ledninger og tæpper kan blive fanget på dine krykker, få dig til at falde, mens spild, tøj og andre husholdningsartikler forhindringer kan gøre det svært for dine krykker til greb gulv, tvinger dig til at miste balancen. Selvom du ikke kan styre verden udenfor, vil du ønsker at sikre dit hus, kontor og andre steder, du besøger ofte har klare stier for dig at gøre din vej rundt.


        

Udgiv min kommentar