Fantacine.com

Elektrode Bursitis Behandling

Dem, der lider af kronisk bursitis forstå præcis, hvordan invaliderende denne sygdom kan være. Som alder og gentagne brug skader tage deres vejafgift på kroppen, noget må sidst give. I de fleste tilfælde, hvad der er ofret er den enkeltes livskvalitet, som en gang-nydt aktiviteter bliver off-grænser grundet inflammation og smerte. Men de, der gentagne gange har kæmpet bursitis nu har en alternativ løsning til rådighed. Elektrode behandling på bursitis kan give en vis grad af lettelse fra symptomer forbundet med denne frustrerende modstander.

Hvad er bursitis?

Bursitis er en sygdom, der involverer inflammation af "bursa", som er en sæk fyldt med væske placeret mellem kroppens væv skal nedbringe niveauet af friktion. Der er tilsammen 160 slimsæk placeret i kroppen, med den største bursa bliver fundet i nærheden af ​​de største samlinger. Bursitis opstår, når gennem infektion eller skade, en slimsæk udvikler en inflammation.

Hvad er almindelige symptomer på bursitis?

De to vigtigste symptomer på bursitis er smerter og tab af bevægelse på de berørte fælles. Lokal hævelse kan også forekomme. Stærke smerter kan forekomme relativt hurtigt, eller det kan begynde med mindre symptomer, der øger i intensitet over tid. Accelereret alder er en stor risikofaktor for bursitis - yngre individer er langt mindre tilbøjelige til at blive diagnosticeret.

Om elektrode terapi for bursitis

Elektrode terapi har været anvendt med en vis grad af succes i bekæmpelsen af ​​bursitis gennem fysisk terapi. En elektrisk strøm tilføres direkte til det angrebne område mellem 20 til 45 minutter. Gennem dette, kan den indledende akut inflammation fase af bursitis begrænses betydeligt.

Yderligere anvendelsesmuligheder for elektrode terapi for bursitis

Ud over at lindre betændelse under den første "akutte" fase af bursitis, er elektrode terapi vist sig at gavne dem i den anden fase af bursitis. I anden fase, sammenvoksninger dannes i og omkring slimsækken, hvilket resulterer i reduceret vifte af bevægelse ved samlingen. Men ved hjælp af en elektrode påføres med gradvist stigende spænding i 20 til 30 minutter, vifte af bevægelse kan opretholdes eller genoprettes.

Overvejelser

Effektiviteten af ​​elektrode terapi for bursitis afhænger af, hvor hurtigt man begynder behandling efter lidelsen udvikles. For at illustrere, personer, der begyndte behandling inden for tre til fire dage var ofte fuldstændig helbredt i en håndfuld af fysisk terapi sessioner. På den anden side, dem, der venter længere kan forventes at komme videre ind i "kronisk" fase af bursitis. Personer, der lider af bursitis bør besøge deres læge, så snart symptomer.


        

Udgiv min kommentar